Életstílus

2016.02.22. 11:21

Újításokkal nyitott újra a legforgalmasabb McDonald´s Párizsban

A renoválás után a gyorsétterem 180 fokos kilátást nyújt a francia főváros leghíresebb sugárútjára, a Champs-Élysées-re.

Újítások, köztük a szívélyesebb fogadtatás és a személyre szabott kiszolgálás előfutáraként nyílt meg újra a világ legnagyobb forgalmú McDonald's gyorsbüféje a párizsi Champs-Élysées sugárúton.

Az újítások részét képezi a vendégek gyorsabb kiszolgálását segítő sorszámautomata, a hosztok és hosztesszek alkalmazása, az egyéni kívánságokat kielégítő ételkészítés, prémiumminőségű hamburgerek bevezetése, salátabár, megújult fagyikínálat.

A renoválás után a gyorsétterem 180 fokos kilátást nyújt Párizs leghíresebb sugárútjára, a Champs-Élysées-re.

A félévi felújítás után a hétvégén újra átadott étterem 2014-ben 13,5 millió euró (több mint 4 milliárd forint) árbevételt ért el, megelőzve a Párizs melletti Disney Village-ben, a moszkvai Puskin téren és a párizsi Défense negyedben lévő vendéglőket.

A multinacionális étteremlánc legnagyobb forgalmú, 470 férőhelyes egysége évente 1,825 millió, vagyis napi 5000 vendéget szolgál ki, idénytől függően 180-230 embert foglalkoztat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!