Életstílus

2016.06.28. 14:56

Az oroszlánkirály hozta össze Béres Alexandrát és férjét

Az oroszlánkirállyal kapcsolatban bizonyára mindenkinek van valamilyen nosztalgikus emléke.

Béres Alexandra életének egyik legromantikusabb eseménye is ehhez a meséhez kötődik - kiderült, hogy az első randijukon ezt nézték meg moziban a férjével.

- Számunkra Az oroszlánkirály csodálatos emlék, hiszen az első randink alkalmával azt néztük meg a moziban a férjemmel. Emlékszem, ez 1995 tavaszán volt. Nézegettük a kínálatot, de nekem csak Az oroszlánkirály tetszett, ugyanis nagyon szeretem a meséket. Azóta már tudom, hogy Krisztián nem annyira, és ő akkor igazából csak nekem akart örömet szerezni. Emlékszem, annyira megható volt a mese, hogy a végén sírtam - vallotta be a népszerű fitneszedző.

Mostantól a kislányai is bepillantást nyerhetnek a Büszke Birtok hétköznapjaiba, hisz megérkezett a film folytatása, Az Oroszlán őrség.

- Mióta gyerekek vannak, azóta még inkább figyelemmel követem a meséket, és keresem azokat, amelyek pozitív értékeket hordoznak. Örülök, hogy Az oroszlánkirály folytatódik animációs sorozatként, mert így mind a két kicsi lányom, Flóra és Panna is meg tudja nézni, hiszen egy egész estés mese még sok lenne nekik - mondta Alexandra, aki a lányokkal együtt a nyaralás alatt is mindig a kisoroszlán történetével kezdi a napot.

Az oroszlán őrség főhőse Kion, aki nem más, mint Szimba és Nala kölyke. Ő lesz az oroszlán őrség vezetője, amit a hagyományok szerint a legkiválóbb oroszlánok alkotnak. Ám Kion nem a fajtársaiból, hanem inkább a barátaiból toboroz magának csapatot: ők Bunga, a bátor méhészborz, Fuli, a magabiztos és villámgyors gepárd, Beshte, az erős víziló és Ono, az éles szemű gém. A történetben ismerős karakterek is felbukkannak, például Szimba és a vicces duó, Timon, Pumba.

Címkék#Celeb
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!