a tél szerelmeseinek

2020.12.04. 08:01

Megnyitott az eplényi síaréna (videó)

A pályákon átlag 60 centiméteres hó várja azokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak – persze csak a járványszabályok betartásával.

Eplény, 2019. január 13. Síelõk az eplényi Síarénában 2019. január 13-án. MTI/Bodnár Boglárka

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában – közölte a síközpont csütörtökön a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek.

A téli sportok kedvelői már két tanulópályát és az 1048 méter hosszú A1-es pályát is használhatják Eplényben, valamint a tanulóliftek mellett működik a négyüléses 757 méter hosszú felvonó is. A pályákon átlagosan 60 centis hóréteg van – tették hozzá.

Hangsúlyozták:

a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél is ügyelnek arra, hogy ne alakulhasson ki tömeg. Felügyeletünk alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn.

A síközpont területén több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!