Életstílus

2010.02.15. 10:40

3 övön aluli szexpraktika, amitől megőrül a pasi (18+)

Hogy értesd meg a pároddal, hogy hiába morog, a Valentin igazából jó neki? Íme, néhány alaptrükk a szextarsolyból!

Félreértés ne essék, a pasi nem utálja a Valentin-napot: utálja, ha bevágnak elé mindenféle nagy autós, kopasz emberek a bekötőúton, utálja, ha zuhogó esőben kell sorban állni a trafik előtt a Népsportért, és, ha a menzásnéni kurkumagyökér gyanánt a haját is belefőzte a lebbencslevesbe.

Ezek az utálni való dolgok, míg a Valentin-nap szimplán csak túl mézes-mázas. Szorítógörcsbe kötött selyem masni az ember altesti részein. Tömény, rózsaszín, buborékos szappanopera a vénába lökve egyenest - szinte már kvótája van annak, legalábbis a férfi fafeje szerint, hogy hányszor mondjuk ki, egyszerre, hangosan, és a hátsó sor sem csak tátog: szeretlek, szeretlek, szeretlek.

Ilyen elgondolásai vannak a pasinak a szent puttóünnepről. Mégis hogyan bizonyíthatja be a lány az ellenkezőjét? Hát tessék jól odabújni mellé, és rámutató magatartást gyakorolni. A bájdorongra egyenest rámutatót, mondjuk.

A pénisz izgatása

Ez kérem, akárcsak a horgolás, leánykézre szabott feladat. A leánykezet ugyanis olyasféle öntőformában fröccsöntötték készre, melybe a pénisz tökéletesen passzol. Mint a borsó meg a héja, olyanok ők ketten. Ennek megfelelően tehát a női kéz, slussz-passz: simogatásra teremtetett.

Az úgynevezett hergelés intézménye a szerelmi előjátékok első számú praktikája, tökéletes boszorkányság. A rejtély az egészben, hogy míg az ember magának masszírozza készre a kakast, az egy dolog, szimpla kis semmiség, kora reggeli tornagyakorlat, no de, ha a kisasszony kapja kézbe a pemzlit!

Az kérem, nem egy sétagalopp, az kérem, már tényleg maraton a javából. Hát mi különbség van a férfi saját mancsa és a női kacsó között? Nem tudjuk, nem tudjuk, ha megfeszítenek se, de véleményünk szerint, mint mindennek a világon, ennek is köze van a keblekhez.

Oda kell tehát bújni, jó szorosan a pasas mellé, matatni kell, bemérni a dolgokat, óvatosan masszírozni alsónadrág fölött és alatt. Közben pedig nyakat csókolgatni. Letapogatni a herékhez. Disznóságokat suttogni a fülbe, és itt speciel nem a füstölt sonkára gondolunk. Tessék vigyázva térképezni, mert egy kicsi belehevesedés könnyen csőtörést okozhat - a cél egyelőre csak az, hogy a kislány beleverje a manusba a szerelmeskedésre való kedvet.

Fürge ujjak

Itt a detonációra hegyeződik ki a dolog, és meg kell, hogy mondjuk, hogy ebből a szempontból az összes kebles kisleány komoly robbantási szakértőnek számít.
Nincsenek határok, ezt a vége főcímig kell kitolni. Az apró rezdülésekre való ügyelés a lényeg, és az sem árt, ha közben jó mélyen a férfi szemébe néz a lány, merthogy a.) onnan könnyedén le lehet olvasni, mi a finom, és mi nem, illetve b.) alig van annál izgatóbb, mikor szendén pajkos tekintettel dicsérik fel az ember altesti adottságait.

Esetleg a hízelgést, avagy az életet bele lehet lehelni egyenest a hímtagba is, egy a fontos: a lehelés csak lehelés legyen, kellemes légpuszi, esetleg afféle pici macskanyelves játék. Amikor ennél tovább megyünk, akkor az már egészen más tészta, az már nyalakodás, a télifagyi.

Ha szeretnéd megalapozni a tűzforró hangulatot, mielőtt a cipzár felé vennéd az irányt, válogass szexi koktéljaink közül! Pezsgő helyett lepd meg párodat egy igazi italkülönlegességgel.

Orális gyönyörök

A hergelés általában úgyis orális játékká lesz: volt már rá példa, hogy a matatás csók nélkül maradt, de azért mégsem ez a jellemző. Úgysem tetszenek kibírni, hiába ellenkezik a pasas - most persze csak ironizálunk, ő legyen az utolsó, aki a nyammogást, azokat a bizonyos nedvvel-kedvvel telve cuppogó hangokat visszautasítja.

Mind vizuális, mind hangtani szempontból kielégítő tevékenység ez ugyanis. Amikor a lány óvatosan megközelíti az objektumot, becéző szavakkal édesgeti föl, majd a lassú kézigaloppból gyors vágtára váltva nyelvespuszikkal szórja tele, az a világ teteje, a bimbódzás, a teában a rum.

Egy kérdés van csupán - mégpedig a feltörő folyékonyság elhelyezéséé. Ha a kislány igazán emlékezetes Valentint akar, akkor a csúcson sem áll meg. Az van ugyanis, hogy az utolsó pillanatokra való rácsücsörítés olyan plusz élvezeteket nyújt, amiket nemigen lehet mással kiváltani. Az élvezetbe rángatás egy dolog, igen kellemes, de féllábú törpe csak a szerelmi társalkodás Tarzanjához képest. Tessék ellazulni, majd megpróbálkozni vele: a pasas könyörögni fog egy újabb Valentinért.

Szerző: Gémesi Melinda
Forrás: femina.hu

Címkék#szex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!