A legjobb rendezőnek járó Oscat-díjat kapott Bradley Cooper

Az állatvédő szervezet azért jutalmazta díjával a rendezőt, mert a Csillag születik című filmben saját kutyája játszott, nem pedig egy idomított állat.

A PETA állatvédő szervezet a legjobb rendezőnek járó Oscat-díjjal jutalmazta Bradley Coopert, amiért a Csillag születik című filmben saját kutyája, Charlie játszott, nem pedig egy idomított állat.

Saját házi kedvence szerepelt a romantikus drámában, nem pedig olyan állat, melyet az állatokat “kizsákmányoló idomító intézmények” szolgáltattak – áll az indoklásban. Charlie családtag, nem pedig puszta filmkellék – tették hozzá.
    
A kutya egy labradoodle, melyet a színész 2011-ben elhunyt édesapja után nevezett el Charlie-nak – írta a People magazin.
    
A Csillag születik című film a február 24-i Oscar-gálán 8 kategóriában esélyes díjra, köztük a legjobb film, legjobb forgatókönyv, valamint a főszereplők, Cooper és Lady Gaga személyében a legjobb színész és színésznő kategóriában.

Melbourne fellélegzett, szilveszteri a hangulat
Véget ért szerdán Melbourne csaknem négy hónapos zárlata.
Értékek és érdekek
Az utóbbi hónapokban csaknem négymillió euróval nőtt meg a Ferencváros keretének az értéke.
Felháborítóak Dobrev Klára munkavállalókat megbélyegző szavai
Továbbra is napirendjén tartja a baloldal a magyar munkavállalók sértegetését és megtévesztését.
Ma sem szűkölködhetünk az őszi napsütésben
Csúnyán meghekkelték Trump honlapját
A hekkerek nem fértek hozzá érdemleges vagy bizalmas információkhoz, mert ezeket nem a honlapon tárolják.
Nemzetközi borturisztikai díjat nyert a Taste Hungary
A cég azért kapta a díjat, mert a közösségi médián keresztül nyitott új lehetőséget a nehéz helyzetbe került, jócskán visszaeső turisztikai iparágban.