Hivatalos

2019.12.10. 22:20

A magyar lett a legjobb adventi vásár

Ezt maga Orbán Viktor jelentette be a Facebook-oldalán.

Budapest, 2019. november 26. Kilencedik alkalommal vár mindenkit az Adventi Ünnep a Bazilikánál. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA

Fotó: Nagy Zoltán

„Hivatalos: a Szent István téri adventi vásár a legjobb! Gratulálok!” – írta a miniszterelnök bejegyzésében.

Mint azt mi is megírtuk, immár kilencedik éve választják meg Európa legszebb karácsonyi vásárát. A budapesti Advent Bazilika már 2018-ban is a látogatók egyik legnagyobb kedvence volt: akkor a második helyet szerezte meg a szavazáson, maga mögé utasítva többek között Prágát, Brüsszelt és Bécset.

A European Best Destinations független utazási portál 2019-es online szavazásán

a Szent István Bazilika előtt megrendezett karácsonyi rendezvénysorozat több mint 39.448 voksot kapva diadalmaskodott Bécs, Gdansk és Brüsszel előtt ráadásul úgy, hogy minden eddigi szavazási rekordot is megdöntött egyúttal.

Az idei, tíz napig tartó online versenyre 116 országból 289714 szavazat érkezett, tavalyhoz képest ezúttal csaknem húszezerrel többen fejezték ki szimpátiájukat az Advent Bazilika mellett – olvasható a honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!