Fotó: Shutterstock

A természetjárással egy aktívabb, egészségesebb élet élhető

Most ráadásul értékes nyereményekért is játszhatunk, ha felkeresünk néhány kilátót.

Pályázatot írtak ki az Aktív Magyarország program keretében az épített kilátók népszerűsítéséért. Mint a közleményben fogalmaznak, a hegyek vonulata a horizonton, a távoli városok pompája, a Balaton víztükre – három a legszebb dolgok közül, amiben egy kilátóba felmászva gyönyörködhetünk – írja a Magyar Nemzet.

A közlemény szerint Az év kilátója pályázat célja, hogy minél többen keressék fel a kilátókat, a természetjárással pedig egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek. A beküldött fotópályázatokat szeptember 21. és október 4. között várják holnapjukon, amelyet szakmai zsűri értékel, és választja ki a tíz legjobbat.

Minden nyertes egy hosszú hétvégét tölthet a csopaki Villa Panzióban, illetve e-bike-túrán vehet részt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Abortuszszabályzást módosító tervezetet nyújt be a lengyel elnök
A tervezete összhangban van az alkotmánybíróság 1997-es, valamint múlt heti döntésével is.
A válság ellenére is épülnek járdák Makón - Galéria
A végéhez közeledik Makón az idei járdaépítés. Ezúttal ilyen munkát a város teljes egészében önerőből nem tudott finanszírozni a gazdasági válság miatt – közmunkások csinálják.
A Honvédelmért címmel tüntették ki Ruzsa polgármesterét
A honvédelem ügye érdekében végzett munkája elismeréseként, a Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát vehette át Sánta Gizella, Ruzsa polgármestere.
Hamarosan létrejön Magyarország második legnagyobb bankcsoportja
A tervek szerint indul a Magyar Bankholding Zrt.
Gulyás Gergely: a kormány támogatja az egyházak szerepvállalását
Botrányos, hogy Nyugat-Európában katedrálisokat romolnak le.
Kőműves mestereket képeznek a kamaránál
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az idén is meghirdette mesterképzéseit. Ebben az évben öt szakmában, összesen 31-en vesznek részt az oktatáson.