Gasztronómia

2020.10.30. 13:39

Az ország legdrágább hamburgere Szegeden kapható

November 18-ától lesz kapható az ország legdrágább hamburgere az egyik Szegedi étteremben.

delmagyar.hu

37.990 forintért készítik majd el az ország legdrágább hamburgerét, amelyet november 18-ától Szegeden lehet kapni, és a Hundredbuck$Burger fantázianevet kapta. A kimagaslóan magas árú étel különleges hozzávalókból készül, ezt az étterem weboldalán közzé is tették.

Összetevők: Hamburgerhús Wagyu marha fartőből, fokhagymás libamáj, szarvasgomba, roquefort kéksajt, madeira mártás portugál vörösborból és fekete briós zsemle, amit tintahal tintájával színeznek.

De az igazán prémium és luxus érzést adja, hogy a a 25 dkg-os wagyu húst arany lappal vonják be. A menü mellé pedig jár egy üveg pezsgő, sült parmezános burgonya és házi készítésű fokhagymás majonéz, az első tíz vásárló pedig sapkát kap ajándékba, sőt, aki igényli, arról fotót is készítenek. Az étterem a leírásban kiköti, hogy naponta mindössze 2 ilyen menüt tudnak elkészíteni, kizárólag foglalásra.

Az étterem oldalán szerepel az az információ is, hogy Magyarország legdrágább hamburgere a világ legdrágább hamburgereinek listáján a 10. helyen szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!