Életstílus

2019.08.14. 17:26

Cinthya Dictator: Nincs bennem félelemérzet

A fotós és média designer is feltűnik a World Urban Games-t népszerűsítő imázsfilmben.

Munkatársunktól

Cinthya Dictator is feltűnik a World Urban Games-t népszerűsítő imázsfilmben, melyet Budapest ikonikus és izgalmas helyszínein forgattak. Az utcai sportok világjátéka kapcsán Cinthy azt is elárulta, milyen – kissé extrém – sportokba kóstolt bele gyerekkorában.


Budapest ikonikus helyszínein mutatja be a legmenőbb utcai sportok képviselőit a World Urban Games (WUG) imázsfilmje. Az utcai sportok világjátéka az idei évben Magyarországon debütál, szeptember 13. és 15. között ingyenesen látogatható a Nagyvásártelepnél, a Budapest Parkkal szemben. A nyolc különleges sportágat felvonultató világversenyt népszerűsítő kisfilm a WUG-hoz kapcsolódó szubkultúra és városi közösség sajátos életérzését adja át, a videóban Cinthya Dictator is feltűnik.

– Fotósként és média designerként hatalmas élmény volt a forgatás, azon kívül, hogy motivál az, ha ilyen szuper produkcióban szerepelhetek, izgalmas a kulisszák mögé tekinteni – mesélte a projekt kapcsán Cinthya. – Ilyen kreatív közösségnek a részese lenni felemelő és fantasztikus érzés, alig vártam a következő napot, hogy láthassam az újabb bevilágított budapesti helyszíneket.


A WUG versenyszámai, a BMX freestyle, a roller freestyle, a parkour, a breaktánc, a 3x3-as korsárlabda és a freestyle frizbi nem állnak messze Cinthyától.

 


– Nyilván nem professzionális szinten, de kicsit tudok gördeszkázni és görkorzni. Régen a fitness görkorim két középső kerekét kiszedtem, hogy agresszív görkorizhassak. Nincs bennem félelemérzet, két-háromévesen már tudtam pótkerék nélkül biciklizni, anyukám szerint ez azért nem jellemző ennyi idős korban. Aztán persze később a művészet került a középpontba az életemben – avatott be Cinthy, akivel a világjátékok nézői között is találkozhatunk majd. – Tisztelem azokat, akik ilyen hatalmas bátorsággal és adrenalinfüggőséggel vezéreltek. Miközben nézem őket, tiszta stresszben vagyok és aggódom értük. Mint minden más sportversenyt, biztosan a WUG-ot is végig fogom izgulni.


A világ legjobb utcai sportolóit felvonultató sport- és zenei fesztivál ingyenesen látogatható, kísérőeseményként többek között a Hősök, Denise vagy épp a Cloud9+ koncertjein lazíthatnak a versenyzők és az érdeklődők.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!