Életstílus

2019.07.19. 13:29

Ezt a nőt csodálják a legjobban világszerte

Negyvenegy országban 42 ezer ember bevonásával készítették a felmérést.

MTI

Világszerte a volt first ladyt, Michelle Obamát csodálják a legtöbben - ez derült ki egy friss közvélemény-kutatásból.


A YouGov.com 41 országban 42 ezer ember bevonásával készítette a felmérést, amely alapján összeállt a "világszerte a legjobban csodált nők" listája.


A felmérés alapján Michelle Obama áll az első helyen, őt az amerikai médiamogul, Oprah Winfrey követi, a harmadik helyre pedig az Oscar-díjas filmcsillag, Angelina Jolie került. A listán II. Erzsébet brit királynő lett a negyedik.


A korábbi amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton a 8., a popdíva Madonna a 11., Ellen DeGeneres tévés személyiség pedig a 15. lett. A jelenlegi first lady, Melania Trump a 19. a rangsorban, amelyet 20 híresség alkot.


A világon a legjobban csodált férfiak listáján Bill Gates milliárdos filantróp az első, a volt amerikai elnök, Barack Obama pedig a második. Őt az akciósztár Jackie Chan követi.


A YouGov.com egy másik listáján, amelyen az Egyesült Államokban legjobban csodált férfiak szerepelnek, az első helyen Barack Obama áll, a második pedig Donald Trump.


(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!