Életstílus

2017.06.23. 15:19

Féláron utazhat a Múzeumok éjszakájára vonattal

Ráadásul a START KLUB kártyával rendelkező látogatók - kártyájuk felmutatásával - a Múzeumok Éjszakája bármely programján ingyenesen vehetnek részt.

Ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezménnyel lehet utazni a június 24-i, szombati Múzeumok Éjszakája rendezvényre.


A MÁV-START és a GYSEV által egyaránt biztosított kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a budapesti Keleti, Déli, Nyugati, Kelenföld és Zugló állomásokra, vidéken pedig Nagykanizsára, Szegedre, Püspökladányra, Debrecenbe, Mátészalkára és Szombathelyre. 


A Múzeumok Éjszakája programjaiból a MÁV-csoport is kiveszi részét, a fővárosban és számos vidéki helyszínen várja a vasút iránt érdeklődőket. A programokat itt tudja megnézni.


A kedvezmény másodosztályú utazáshoz vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban június 23-án kezdhető meg, a visszautazást pedig június 26-án éjfélig kell befejezni.


Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a Budapestre látogatók esetében a látogatást igazoló karszalag és a menettérti jegy felmutatása mellett érvényes. A vidéki városokba utazók esetében az 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. Amennyiben hiányzik a belépő (karszalag), illetve elmaradt a bélyegeztetés, a vonaton a jegyvizsgáló teljes árúra egészíti ki a jegyet, és pótdíjat is felszámít.


A START KLUB kártyával rendelkező látogatók – kártyájuk felmutatásával – a Múzeumok Éjszakája bármely programján ingyenesen vehetnek részt.

Címkék#kedvezmény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!