Életstílus

2017.07.05. 15:06

Hamarosan lezárulhat az egy éve tartó nyomozás a DVBSS ellen, akik a Soundon drogozhattak be lányokat

Hat lány ment a zenészekkel az öltözőjükbe.

Már lassan egy éve történt, hogy a  a kanadai DVBBS elektronikus zenekar öltözőjében bódult állapotban találtak több lányt, akiket a zenekar tagjai hívtak fel előbb a színpadra, majd az öltözőjükbe a Balaton Soundon. 


A pletykák szerint szintetikus drogokat találtak a fiatalok szervezetében, a zenekar tagjait is megvizsgálták a rendőrök és négyük közül hármuk esetében a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki.


Felmerült a szexuális erőszak is, aminek gyanúját az is erősítette, hogy a zenekar csomagjaiban pikáns szexuális segédeszközöket és óvszert is találtak nagy mennyiségben a rendőrök. Az alapos nyomozás azonban megállapította, hogy nem történt szexuális erőszak, idézte Kasznár Gyula alezredest az Index.


A lap a Zsaru magazin információira hivatkozva arról is beszámolt, hogy Szunomár Gábor őrnagy szerint ha az ügyészség nem rendel el további nyomozást, akkor az ügyet hamarosan lezárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!