Életstílus

2007.10.17. 16:19

Hatvanas éveket idéző frizuradivat

Elsősorban a 60-as évek stílusa ihlette az idei őszi-téli frizuradivatot, de nyomot hagytak rajta a 80-as évek hajviseletének jellegzetességei is – mondta el Wienfried Löwel kreatív igazgató a nürnbergi Bayern Hair 2007 fodrászati szakkiállítást és vásárt beharangozó sajtóértekezletén.

A férfiak ismét hosszabb frizurát hordanak, a vágásforma lépcsőzetes, de szolid, és sokkal több haj marad a tarkón. A hölgyeknél a geometriai formák és az egzakt vonalak grafikai hatást keltő esztétikai élményt nyújtanak. A hajviseletek részben szigorú vonalúak, részben egyszerűek, de minden esetben könnyen gondozhatóak.

Szembeszökő újdonság a pónifrizura. – Egyenes, ferde, fogazott, kerek, rövid vagy mélyen a homlokba fésült, sokféleségében ez az idény legkifejezőbb védjegye – hangsúlyozta Löwel. A színekben a barna sötét tónusai uralkodnak, mint a csokoládé vagy az ében, az ezüstszőkétől a középhamvasszőkéig terjedő fémes árnyalatokkal kiegészülve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!