Életstílus

2010.01.21. 10:47

Így készül a Valentin-napra a Louis Vuitton

Két új taggal is bővült a Louis Vuitton Tambour kollekciója a közelgő Valentin-nap alkalmából.

Hamarosan itt a Valentin-nap! Ugye, nem felejtetted el? Jó, mert a Louis Vuitton sem! A szerelmesek napja alkalmából ugyanis idén két darabbal is bővítették Tambous kollekciójukat.

A svájci gyártású órákat Pomme d'amourba öltöztették át, aminek jelentése: a szerelem almái.

Az egyik, a Tambour Fizzy Heart Pomme d'amour egy igazán feltűnő, extravagáns darab. Az óra számlapjára rengeteg gyémántot helyeztek el. Szívecskét formál például 47 darab, míg a számlapjelöléseket 12 darab, a szíjrögzítőt pedig további 21-21 ragyogja be.


A másik a Tambour Hologram Monogram Pomme d'amour kicsit visszafogottabb az előzőnél. Számlapján Monogram virágok, a lakkbőr szíjon két szív alakú szegecs, a szíjrögzítőn pedig egy újabb szívecske díszíti az órát. Ez utóbbi már gyémántberakással.


Bár nem kifejezetten a Valentin-nap ihlette, színe miatt mégis ide sorolhatjuk a Louis Vuitton új táskáját, a Vernis Alma BB Pomme d'amour nevet viselő táskát is. A vörösbe öltözött táskának vállpántja is van, így nem kell feltétlen kézben hordozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!