Életstílus

2019.05.28. 09:16

Iszak Eszter: legbelül még egy gyerek vagyok

Komoly címet kapott Iszak Eszter, mostantól ő Az Inkák Aranya kiállítás Kalandor programjának jószolgálati nagykövete. A műsorvezető-modell gyerekeket kísért végig a letűnt birodalom titkait kutatva.

Munkatársunktól

Legbelül még én is gyerek vagyok, mindig hajt a kíváncsiság, az újdonság felfedezése. Gyakran megmosolyognak a barátaim, ha rácsodálkozom a világ dolgaira, de szerintem fontos, hogy ne tűnjön el a gyermeki énünk. Maradjunk meg mindig érdeklődő nyolcévesnek mondta [namelink name="Iszak Eszter"], aki dokumentumfilm függőnek tartja magát és a kiállításokról is nehéz elrángatni.


Főleg a rejtélyek izgatnak, az inkák világa pedig tele van titkokkal, hiszen alig tudunk valamit a birodalom lakóinak mindennapjairól tette hozzá Eszter. A szépséges modell jól kijött a gyerekekkel, megtalálta a közös hangot a picikkel. Úgy vettem észre, hogy a gyerekek kedvelnek engem, talán azért is lehet ez így, mert érzik, hogy benne vagyok a játékban. És legbelül én is gyerek vagyok mondta Iszak Eszter.

Iszak Eszter

Iszak Eszter

Az új nagykövet Az Inkák Aranya kiállítás Kalandor programját népszerűsíti a jövőben. A KLIK által támogatott kezdeményezés lényege, hogy a gyerekek a saját koruknak, tempójuknak, érdeklődésüknek megfelelően dolgozhassák fel a tárlat anyagát. A kalandozást izgalmas feladatok és interaktív, valamint audiovizuális megoldások segítik.


Az Inkák Aranya kiállítás még néhány hétig megtekinthető a belvárosi KOMPLEX-ben.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!