Életstílus

2014.04.01. 11:09

Janics Natasa fogyózik, és újra szőke

Az olimpiai bajnok kajakos úgy ítélte meg, hogy barnán túl sápadt, ezért tért vissza régi stílusához.

A gerincműtétje után lábadozó [namelink name="Douchev-Janics Natasa"] szeretne újra olyan csinos lenni, mint régen. Az elmúlt hónapokban sem ideje, sem energiája nem volt a külsejével foglalkozni, minden erejét lekötötte az, hogy a gyógykezeléseken részt vegyen - írja a Bors.

– Igazából azért lettem barna, mert azt könnyebb kezelni, nem kell olyan gyakran festeni – mondja Nati. – Ám mindketten, a férjem, Andro és én is a szőkét szeretjük jobban. Eredetileg sötétszőke vagyok, már csak ezért is. Meg úgy érzem, jobban is áll, a barna mintha sápasztana egy kicsit.

Forrás: Bors

Forrás: Bors
Nati szereti változtatni a hajszíneit, úgy érzi, kell a változatosság, éppen ezért volt már narancssárga is a haja.

– Most semmi effélére nem vágyom, de a szőkére igen. A lábadozás során nem nagyon foglalkoztam a külsőmmel, de megnéztem magam egy napokban készült tévéinterjúban, és nem tetszett, amit láttam.

Ezért most több dolgon is változtatok, ahogy a sportban, úgy ebben is következetes leszek, rendbe teszem a hajamat és ahogy látom, fogynom is kell egy kicsit. Hogy mennyit, azt nem árulom el.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!