Hallgassa élőben!

Képeslapok az ünnepi trollkodás jegyében

Bár egyre háttérbe szorul karácsonyi képeslapok küldözgetése, így is megtalálta új szerepét ez a szokás az év végéhez közeledve, csak a komolyságot a humor váltotta fel.

Az angolszász országokban nagy hagyománya volt/van a családi képeslapok küldésének a karácsonyi ünnepek táján, ezzel nem csak gondolnak távoli szeretteikre, de egy családi képpel tudatják azt is velük, hogy náluk minden rendben. A lap belsejébe írt néhány sor pedig melegséget kölcsönöz a szívekbe. Már ha ez a cél, és nem az, hogy ismerőseink halálra nevessék magukat, ugyanis egyre inkább ez a cél veszi át a szerepet a karácsonyi képeslapok kapcsán – írja a borsonline.hu.

Ez eredetileg egy szokványos karácsonyi fotózás lett volna, amely során azonban a kicsi orrabukott, ez pedig vélhetően messze a legeredetibb kép volt a sorban.

My friend’s child during a Christmas card photo shoot from ChildrenFallingOver


Az apára bízták a karácsonyi képeslap fotózásának megszervezését. Nem kellett volna…

When Dad’s in charge of the family Christmas card…(xpost) from funny


További őrült képeslapokat a borsonline.hu cikkében tekinthetnek meg.
 

Borsonline.hu
A Samsung a világ 5. legjobb márkája
2021-ben megerősítette pozícióját a cég az Interbrand globális vállalati rangsorában.
Ilyen ragyogó volt Rúzsa Magdi az utolsó fellépésén
Legközelebb akkor lép színpadra, amikor a babák engedik.
Európának szüksége van az emberközpontú világnézetre
Baritz Sarolta Laura nővér, az Európai Polgár díj egyik idei kitüntetettje azt vallja: az ember elsődleges hajlama a jóra való törekvés.
Meghalt Venczel Vera
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész – tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel.
A Szeged SZTE nem tudott lépést tartani a Ferencvárossal
Szegedi vezetéssel indult a Ferencváros elleni találkozó, de a zöld-fehérek a Népligetben átgázoltak Varga Tamás tanítványain, 17–3-ra győztek a női vízilabda OB I. nyitó fordulójában.
A Valdor Szentes 7 gólos sikerrel kezdte a bajnokságot
Az első két szoros negyed után feltörte a III. kerületi TVE védekezését a Valdor Szentes, így magabiztos, 14–7-es sikert aratott a Kurca-parti női vízilabdacsapat az OB I. első fordulójában hazai környezetben.