Életstílus

2014.02.26. 21:24

Konyhakiállítás Budapesten

A látogatók olyan újdonságokkal találkozhatnak, mint például az egykézzel négy másodperc alatt 12 személyesre bővíthető étkezőasztal.

A Las Vegas és Köln után Budapest ad otthont a számos technikai újdonságot felvonultató Konyhakiállításnak, amelyet február 28. és március 2. között a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg.

Az eseményre látogatók olyan újdonságokkal találkozhatnak, mint az egykézzel négy másodperc alatt 12 személyesre bővíthető étkezőasztal vagy azok az intelligens főzőlapok, amelyek az edények formáját és nagyságát felismerve tökéletes hőelosztást és energia-felhasználást biztosítanak a főzéshez - közölték az esemény szervezői az MTI-vel.

A nagy márkák standjain rendszeres főzőbemutatók lesznek, ahol a látogatók megismerhetik és ki is próbálhatják a legújabb gépeket.

A látogatókat három helyszínen neves séfek és gasztrobloggerek várják, egyebek mellett [namelink name="Havas Dóra"], [namelink name="Bede Róbert"], [namelink name="Fűszeres Eszter"], [namelink name="Kovács Lázár"], az édes ízekről pedig [namelink name="Varga Gábor"] mestercukrász és [namelink name="Sallay Fanni"] gondoskodik.

Címkék#Budapest

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!