Életstílus

2010.02.14. 12:45

Küldj Valentin napi sms-t szerelmednek!

Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok! Válogass szerelmes idézetek közül és a legjobbat küldd el a párodnak Valentin nap alkalmából!

Delmagyar.hu

Ha könnycsepp lennél, sosem sírnék,
Nehogy elveszítselek!

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem.

Szeretném, ha szeretnél, ha néha meg-megölelnél, s ha megfognád a két kezem, boldog lenne életem!

Boldogságod szirmot bontson, örökké csak virágozzon, szerelmesed hozzád bújjon, forró szíved megborzongjon, Te vagy kit mindig imádok, Boldog Bálint-napot kívánok!

Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig Rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe sugom, hogy nagyon jó veled!

Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok!

Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!

Őszi éjjel álmodj csodaszépet, álmodd, hogy megcsókol egy szőke srác Téged! Átölel karjával és azt súgja Néked: Ugye nem haragszol, hogy SZERETLEK TÉGED?

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy Te vagy az EGYETLEN!

Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!

Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom SZERETNI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!