Magyar designer alkotta meg a legszebb késélezőt

A késélező nem éppen a legmutatósabb konyhai tárgyaink közé tartozott, egészen addig, míg egy hazai designer be nem bizonyította, hogy lehet ezt másképpen is csinálni - írja a marieclaire.hu.

Botos Balázs designer legkedvesebb alapanyaga a porcelán, az egyik legpraktikusabb és legegyszerűbb tárgyát, a konyhai késélezőt is ebből alkotta meg: vidám színének és letisztult formájának köszönhetően ez a tárgy nem kényszerül arra, hogy a konyhaszekrény mélyén rejtegessük.
 

“Célom, hogy mások szívéhez is közel álló tárgyakat hozzak létre amellett, hogy a funkció is egy fontos részét képezi a tervezési folyamatomnak. Nemcsak szép, szerethető, de használható tárgyakat tervezek. Van bennük egy-két szokatlan csavar is néha, amivel a felfedezés élményét is átélhetjük” – mondja a tervező.

Forrás: ​marieclaire.hu

Országosan 17 ambuláns mintavételi pont segíti az ingyenes tesztelést
A tesztelésre várókat 30 perces időközökkel hívják be, a fél óra alatt maximum 15 ember jelenhet meg.
Támogatókat keres a Louvre a Tuileriák kertjének felújításához
A beruházáshoz legalább egymillió eurót kell előteremtenie a múzeumnak január 15-ig.
Titkok a vásárhelyi közgyűjtemény kulisszái mögött - Galéria
A múzeumi háttérmunka folyamatait és azok helyszíneit mutatták be szeptember 19-én és 20-án a vásárhelyi Tornyai János Múzeumban, az Alföldi Galériában és a csomorkányi romtemplomnál, a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozathoz csatlakozva. 
Benyovszky Móric-évet tartanak 2021-ben Magyarországon
A felfedező, katona, író születése 280. és halála 235. évfordulója alkalmából.
Mozart zenéjére hízott Japán legnagyobb töke
A hatalmas zöldség termesztője már másodszor nyerte meg a versengést.
Rubint Réka izzasztott a szegedi vízitelepen - Galéria
Szeptember 20-án korán reggel sokan voltak a szegedi vízitelepen, ahol a Preventív Praxisközösség szervezett családi napot. A főszerep természetesen a mozgásé volt.