Magyar designer alkotta meg a legszebb késélezőt

A késélező nem éppen a legmutatósabb konyhai tárgyaink közé tartozott, egészen addig, míg egy hazai designer be nem bizonyította, hogy lehet ezt másképpen is csinálni - írja a marieclaire.hu.

Botos Balázs designer legkedvesebb alapanyaga a porcelán, az egyik legpraktikusabb és legegyszerűbb tárgyát, a konyhai késélezőt is ebből alkotta meg: vidám színének és letisztult formájának köszönhetően ez a tárgy nem kényszerül arra, hogy a konyhaszekrény mélyén rejtegessük.
 

“Célom, hogy mások szívéhez is közel álló tárgyakat hozzak létre amellett, hogy a funkció is egy fontos részét képezi a tervezési folyamatomnak. Nemcsak szép, szerethető, de használható tárgyakat tervezek. Van bennük egy-két szokatlan csavar is néha, amivel a felfedezés élményét is átélhetjük” – mondja a tervező.

Forrás: ​marieclaire.hu

Bezárt a deszki polgármesteri hivatal, tovább fertőtlenítik az iskolákat
Újabb három szegedi iskolát fertőtlenített le a honvédség. Bezárták a deszki polgármesteri hivatalt, egyelőre nem tudni, hogy meddig, csak azt, hogy a járványhelyzet miatt döntöttek így.
Bátor ugrással menekült meg egy macska a veszedelmes lakástűzből (videó)
Növekedést segítő javaslaton dolgozik a Pénzügyminisztérium
A cél, hogy az ország visszanyerje növekedési lendületét. A szaktárcánál 2021 második negyedévére teszik a fordulópontot – mondta Varga Mihály.
A földrajz tantárgy jövője a tét
Alkalmazni az elsajátított ismereteket – ez az egyik legfontosabb szempontja napjainkban a korszerű pedagógiának. Négy hazai egyetemünk kutatóinak módszertani csapata is évek óta ezen dolgozik.
Orbán Viktor: szorítunk Trump újabb győzelméért
A miniszterelnök kedden Budapesten kitüntette David B. Cornsteint, az Egyesült Államok távozó budapesti nagykövetét.
Szerdán is folytatódik a napos, enyhe idő
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 18 fok között valószínű.