Magyar játékos vitte el a Mega Moolah jackpotját - 7 milliót zsebelhetett be a szerencsés férfi

A 41 éves Bács-Kiskun megyei játékos mindössze néhány órával korábban regisztrált a vegas.hu-ra.

Egyetlen pörgetéssel közel 7 millió forintot vitt el egy magyar játékos november 30-án az online kaszinókban elérhető Mega Moolah Major jackpotján. A 41 éves Bács-Kiskun megyei játékos mindössze néhány órával korábban regisztrált a vegas.hu-ra. A hazánkból csak ebben a kaszinóban elérhető nemzetközi jackpot óriási népszerűségnek örvend az online játékosok körében, mert kis szerencsével több nagy összegű jackpot is megnyerhető, a legnagyobb jackpot összege jelenleg több mint 2 milliárd forint.
 
Nemrégiben minden idők eddigi legnagyobb egyösszegű online nemzetközi, jackpot nyereményét, mintegy 6,1 milliárd forintot vitt el az online kaszinókban elérhető Mega Moolah nyertese, ezzel új Guinness világrekord született. Ez a kifizetés egyben a világ ötödik legnagyobb nyert jackpot nyereménye volt. A korábbi csúcsot a Mega Moolah történetében egy brit katona, Jonathan Heywood tartotta, ő mindössze 100 forint értékű pörgetéssel néhány perc játék után 2015-ben közel 6 milliárd forintot szakított, nyilatkozta Mezősi Tamás, a vegas.hu termékigazgatója.
 

Vidnyánszky Attila koronavírus-tesztje pozitív lett
A Nemzeti Színház főigazgatójának állapota kielégítő, otthonában pihen – közölte a teátrum.
Agyonlőtt a rendőrség egy késsel felfegyverkezett fekete férfit Philadelphiában
Az eset hírére már hétfő éjjel több százan utcára vonultak és egészen hajnalig randalíroztak.
Felborult egy migránsokat szállító csónak a La Manche-csatornában, többen eltűntek
A szerencsétlenség a francia Dunkirk kikötőváros partjai előtt történt.
Bezárt a deszki polgármesteri hivatal, tovább fertőtlenítik az iskolákat
Újabb három szegedi iskolát fertőtlenített le a honvédség. Bezárták a deszki polgármesteri hivatalt, egyelőre nem tudni, hogy meddig, csak azt, hogy a járványhelyzet miatt döntöttek így.
Bátor ugrással menekült meg egy macska a veszedelmes lakástűzből (videó)
Növekedést segítő javaslaton dolgozik a Pénzügyminisztérium
A cél, hogy az ország visszanyerje növekedési lendületét. A szaktárcánál 2021 második negyedévére teszik a fordulópontot – mondta Varga Mihály.