Magyar játékos vitte el a Mega Moolah jackpotját - 7 milliót zsebelhetett be a szerencsés férfi

A 41 éves Bács-Kiskun megyei játékos mindössze néhány órával korábban regisztrált a vegas.hu-ra.

Egyetlen pörgetéssel közel 7 millió forintot vitt el egy magyar játékos november 30-án az online kaszinókban elérhető Mega Moolah Major jackpotján. A 41 éves Bács-Kiskun megyei játékos mindössze néhány órával korábban regisztrált a vegas.hu-ra. A hazánkból csak ebben a kaszinóban elérhető nemzetközi jackpot óriási népszerűségnek örvend az online játékosok körében, mert kis szerencsével több nagy összegű jackpot is megnyerhető, a legnagyobb jackpot összege jelenleg több mint 2 milliárd forint.
 
Nemrégiben minden idők eddigi legnagyobb egyösszegű online nemzetközi, jackpot nyereményét, mintegy 6,1 milliárd forintot vitt el az online kaszinókban elérhető Mega Moolah nyertese, ezzel új Guinness világrekord született. Ez a kifizetés egyben a világ ötödik legnagyobb nyert jackpot nyereménye volt. A korábbi csúcsot a Mega Moolah történetében egy brit katona, Jonathan Heywood tartotta, ő mindössze 100 forint értékű pörgetéssel néhány perc játék után 2015-ben közel 6 milliárd forintot szakított, nyilatkozta Mezősi Tamás, a vegas.hu termékigazgatója.
 

szponzorált tartalom
Hangolódjunk az őszre – káros szokásoktól mentesen
Közösségi médiából tájékozódik? Könnyebben hiszi el a vírustévhiteket
Akik közösségi portálokról tájékozódnak, nagyobb valószínűséggel hiszik el az új koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméleteket.
Két év börtönre ítéltek egy svéd orgazdát
A Kiskunhalasi Járásbíróság jogerősen 2 év börtönre ítélte és 3 évre kiutasította az országból azt a 35 éves svéd állampolgárságú férfit, aki ellen orgazdaság, közokirat-hamisítás, egyedi azonosítójellel visszaélés és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ügyészség – közölte a Kecskeméti Törvényszék pénteken.
Megnőtt a meteorológiai előrejelzések súlya
A magyar agrárium versenyképességének megőrzéséhez is nélkülözhetetlenek a meteorológiai adatok, az előrejelzések.
Látott már óriás paradicsomot?
Szijjártó: elkészültek a Magyarországon gyártott, világszínvonalú lélegeztetőgépek (videó)
A legyártott gépekből 900 darab szállításra kész, 100 darabot még tesztelnek.
A helyes beszédre tanít a Beszélőkém