Mick Jagger táncmozdulatai által inspirált balettet mutattak be

A 75 éves énekes maga is részt vett az előadáshoz felhasznált Stones-slágerek kiválasztásában.

A The Rolling Stones énekese, Mick Jagger legendás táncmozdulatait idéző és a brit rockegyüttes slágereire épülő balettelőadást mutattak be kedden a szentpétervári Mariinszkij Színházban.

A nyolcperces Porte Rouge (Vörös ajtó) című darabban, amelyet Jagger balerina barátnője, az amerikai Melanie Hamrick koreografált, a brit rockegyüttes olyan slágerei szólalnak meg, mint a Paint it Black, a Sympathy for the Devil és a She’s a Rainbow.

“Próbáltam beleépíteni az előadásba a táncolásnak azt az önfeledt szeretetét és azt az örömöt, amelyet ő érez koncert közben” – mondta párjáról Hamrick, hozzátéve, hogy Jaggernek nagyon egyedi, szabad mozgása van, és ennek a lényegét akarta megragadni a koreográfiában.

A 75 éves énekes maga is részt vett az előadáshoz felhasznált Stones-slágerek kiválasztásában.

6:3
A magyar válogatott parádés futballal ejtette ámulatba a világot, az a játék még mai szemmel is igencsak élvezhető.
Egész nap ködös lesz az idő
Izrael újabb támadást hajtott végre Damaszkusz közelében
Katonai források szerint a célba vett területen jelentős az iráni katonai jelenlét. A szíriai hadsereg szerint a támadást a megszállt Golán-fennsíkról indították, és csak anyagi kár keletkezett, áldozatok nincsenek.
Tejet hívott vissza a Metro
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal arra kérik a vásárlókat, hogy ne fogyasszanak a termékből.
Bejrúti robbanás: miniszterek elleni vizsgálatot javasol az ügyben eljáró bíró
Az augusztusi bejrúti robbanás körülményeinek feltárásán dolgozó bíró arra tett javaslatot a parlament illetékes testületének: indítson vizsgálatot az előző és korábbi kormányok több minisztere ellen, hogy feltárja felelősségüket a tragédiában – közölték igazságügyi források Bejrútban kedden.
Nagyon hálás! Öccse megmentőit keresi a Szentendrei úti baleset túlélőjének testvére
Három civil mentette meg annak a férfinek az életét, aki egy villanyoszlopnak csapódott a Szentendrei úton. A férfi testvére most a megmentőket keresi, hogy megköszönje nekik hősies tettüket.