Mikulás napján virgácsmentes övezetté alakul a Telenor

A szolgáltató Mikulása december 6-án meglepetésekkel várja az üzleteibe betérő gyerekeket, és nem kérdezi, hogy ki volt jó vagy rossz, mindenkinek jár ajándék.

Tavaly megkezdett hagyományt folytat a Telenor azzal, hogy munkatársai idén december 6-án is magukra öltik a Mikulás és a Mikulás segítőinek szerepét, és országszerte 26 üzletben 15:00-tól személyesen várják a gyermekeikkel érkező ügyfeleket, a kicsiket pedig apró ajándékkal lepik meg.

Ezen a napon az összes Telenor-üzlet virgácsmentes övezetté alakul, és a Nickleodeonnal való együttműködésnek köszönhetően minden gyerekre a Mancs őrjárat animációs sorozathoz kapcsolódó ajándék vár. Ahol a Mikulás személyesen nem is lesz jelen, ottfelejtett zsákja rejti majd az ajándékokat.

Amellett, hogy a Telenor Mikulása senkinek sem ad virgácsot, a gyakran rossz viselkedésnek elkönyvelt gyermeki kreativitást és elevenséget is értékeli.
December 1. és 6. között a Telenor Facebook-oldalán egy fotópályázat keretében nevezhetnek a szülők a gyermekeik csínytevéseit, kreatív pillanatait megörökítő képekkel, legyen szó filccel összefirkált bútorokról, vagy popsikrémbe borított kistestvérről.

A pályázók értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, többek között főnyereményként egy saját bulival Marshallal, a Mancs őrjárat szereplőjével.

A Mikulás által meglátogatott Telenor-üzletekről és a Mikulás ott tartózkodási idejéről pontos információk

A 444, a 24 és a HVG is közreműködött az Index szétverésében
A konkurenciának kifejezetten előnyös az Index.hu hírportál eljelentéktelenedése.
Sakkversennyel emlékeznek meg az egykori világhírű szegedi bajnokról – Galéria
150 éve született az egykori kiváló szegedi sakkozó, Maróczy Géza, aki korának egyik legjobb sakkozója volt, a világban is elismerték.
Hatályon kívül helyezik a vásárhelyi „spiclitörvényt”
A tervezettel ellentétben nem augusztus 13-án, hanem augusztus 7-én tartja újabb rendkívüli ülését Hódmezővásárhely közgyűlése.
Népszerű volt a szegediek dobósorozata
A koronavírus-járvány kitörése óta a szegedi dobóatléták által életre hívott versenysorozat volt az egyetlen atlétikai szereplési lehetőség, amely nagy sikert hozott az SZVSE-nek.
Al Pacino nem maradt munka nélkül
Jön a második évad is a Hunters-ből, Al Pacino legelső tévésorozatából.
Lángra kapott egy toronyház Brüsszelben
A felújítás alatt álló épületben néhány munkáson kívül mások nem tartózkodtak, a tűznek nincsenek sérültjei.