Életstílus

2019.04.02. 18:38

Nehéz helyzetbe került egy igazgató: a tanári kar fele egyszerre vár gyereket

15 tanárból heten várandósak. Összesen nyolc baba jön a világra március és október között.

A kansasi általános iskolában igazi baby boom történt. A múlt évben sorra vonultak az igazgató elé a tanárnők, hogy bejelentsék állapotukat. Természetesen a kismamák boldogsága az egekben volt, nem úgy az igazgatóé:

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ketten is terhesek a tanárok közül. Aztán amikor a harmadik babát is bejelentették, kicsit megdöbbentem, a negyediknél pedig szinte sokkot kaptam. Az ötödiknél már azt sem tudtam, mit mondjak. A hetedik terhességnél majdnem elfelejtettem gratulálni, mert hirtelen úgy reagáltam: »Ugye viccelsz?«

- mesélt a történtekről Ashley Miller, aki 20 éve dolgozik az iskolában.


Az igazgató arról is beszélt, hogy helyettesítő tanárokkal tudja megoldani az oktatást, ami még úgy is nehézkes, hogy a kismamák nem egyszerre mennek el szülni - számolt be a Yahoo.

 


Az eset nem egyedi az államokban, néhány napja robbant a hír, hogy egy portlandi szülészet kilenc munkatársa lett egyszerre várandós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!