Hallgassa élőben!

Nemzetközi elismerést kapott az ízületkímélő kutyahámjáért egy magyar cég

A 20 éve kutyafelszerelések gyártásával foglalkozó magyar vállalat fejlesztése a világ egyik legtekintélyesebb design- és formatervezési díját nyerte el. l

Magyar vállalat fejlesztése, az ízületkímélő kutyahám lett a Red Dot Award 2019 egyik díjazottja. A 20 éve kutyafelszerelések gyártásával foglalkozó JULIUS-K9® az esseni Design Zentrum „piros pontját”, a világ egyik legtekintélyesebb design- és formatervezési díját nyerte el.
 

Forrás: julius-k9.com
Forrás: julius-k9.com

Az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést jelenti, ha valaki megkapja az esseni Design Zentrum díját, és munkája szerepelhet a Red Dot Design Museum éves kiállításán. A díjat három fő területen adják át: kommunikációs design, designkoncepció és termékdesign – ez utóbbi kategóriában nyert díjat a JULIUS-K9® fejlesztése, maga mögé utasítva több mint ötezer pályázatot.

„Ízületkímélő hámunk megalkotásával új szintre kívántuk hozni a kutya-ember kapcsolatot. Ez a díj megerősít minket abban, hogy a design és a funkcionalitás egyformán fontos ismertetői a termékünknek”- mondja az elismerés kapcsán Sebő Gyula, a JULIUS-K9® alapítója.
 

Forrás: julius-k9.com
Forrás: julius-k9.com

Az elmúlt pár évben a díj kapcsán több magyar sikernek is örülhettünk. A Zeneakadémia Bartók Fesztiváljának imázsfilmje, a Kassák Múzeum új arculata, Borzák Márton munkái és a Lead82 stúdió több könyve is nyert az évek során.

A beküldött pályamunkák száma évről évre egyre magasabb – idén is tízezer felett volt a három fő területen -, a pályázók között pedig a világ legnagyobb vállalatai is megtalálhatóak: a korábbi években az Apple, a BMW, a Philips vagy a magyar fejlesztésű Teqball is nyert díjat.

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Kisebb bikinit keresve sem találhatott volna Kim Basinger lánya
Mindenhol kilógnak a felsőből a mellei.
Kelemen Hunor: a globális Nyugat értékválságban van
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.
Forma-1: május 8-án rendezik az első floridai futamot
A miami versenypálya építése a tervek szerint halad.
Idén is hazájukban vehetik át az elismerést a Nobel-díjasok
A koronavírus-járvány miatt az elmúlt évhez hasonlóan nem utaznak Stockholmba az ünnepélyes átadásra az elismerés kitüntetettjei.
Szócsatába bonyolódott Hamilton és Verstappen Szocsiban
A 36 éves Hamilton Szocsiban arról beszélt, tapasztalatból tudja, hogy min megy most keresztül Verstappen.
Titkot rejtő mélységbe húznak Puha Ferenc festményei
A benyomások és érzetek kapják a főszerepet Puha Ferenc festőművész „Ez már babám a szubmélység” című kiállításán, amely csütörtökön nyílt meg az SZTE-JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékének Galériájában.