Orosz Barbara:"Megtaláltam az igaz szerelmet"

Barbi abban hisz, hogy tanulni, fejlődni, dolgozni kell, és adni, adni, adni.

Orosz Barbi állandó körforgásban van, a munkája a szenvedélye. Ugyan az igaz szerelme mindig a televíziózás marad, de több lábon áll és az élet minden területén maximalista.
 

Az elmúlt néhány évben csupa változás az életem. Sokszor megkérdezik tőlem, hogy nem hiányzik-e a színház és ugyan nagyon jó szívvel emlékszem vissza arra az időszakra, de számomra a televíziózás a nagy szerelem, ami mellett egyszerűen nem fér meg a színészet. Az utóbbi években megállás nélkül dolgozok, forgatok a csapatommal itthon és külföldön, céges rendezvényeket vezetek, mellette gyerekeknek tanítok drámaórát – így a színház is visszaköszön az életembe -, és casting director vagyok egy reklámfilmekkel foglalkozó cégnél. Szeretek több lábon állni, folyamatosan képzem magam és keresem a kihívásokat, ugyanakkor nagyon meggondolom, hogy mit vállalok el. Mindig olyan cégekkel dolgozom együtt, akikkel egy a hitvallásunk, akikben maximálisan hiszek”

– mesél jelenlegi mozgalmas életéről a TV2- Tűsarok c. műsorának háziasszonya.
 

Fotó: Marketing&More
Fotó: Marketing&More

Barbi otthonról egy kemény, „munkamán” hozzáállást hozott magával, ami végigkíséri az életét. Mostanában a forgatások, szponzori tárgyalások, prezentációk és kommunikációs stratégiák kidolgozása mellett megtanult szerződéseket írni és ajánlatokat is készíteni.
 

Nagyon szerencsés embernek tartom magam, ugyanis azzal foglalkozhatok, ami iránt szenvedélyesen lobogok és olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akikért tűzbe mennék, ami kölcsönös. Tudom, nincs könnyű természetem, néha akaratlanul is megbántok embereket, de képes vagyok bocsánatot kérni, ha hibáztam. Arra neveltek a szüleim, hogy sose felejtsem el, honnan jöttem és legyek mindig alázatos. Sikerorientált vagyok és tudom, hogy csak kemény harcok árán érhetem el a céljaimat. A harcok pedig olykor kudarcokkal járnak, meg kell tanulni veszíteni is, hogy azután még jobban értékeljük a győzelmet”

– osztja meg legfőbb hitvallását Barbi.

A népszerű televíziós műsorvezető mára elérte, hogy bár fontos a családja és barátai véleménye, leginkább saját magának szeretne megfelelni. Mivel nagyon magasak az elvárásai magával szemben, néha lazítani is elfelejt, pedig a feltöltődés a másik fontos kulcs a sikerhez. Barbi, ha ideje engedi csak bepattan az autóba és lemegy a Balatonra, nézi a fodrozódó vizet, elmerül a gondolataiban vagy beül egy kávézóba a kedvenc könyvével.
 

Nagyon fontosnak tartom az énidőt, kellenek a magunkra fordított percek és a barátainkra is időt kell szakítanunk, bármilyen pörgős életet is élünk. Ők azok, akik mindig mellettem állnak és átsegítenek a legnehezebb időszakaimon is.
Ugyan a sok munka miatt picit most háttérbe szorul a magánéletem, de van mellettem egy férfi főszereplő is, aki a legfőbb támaszom.
Sosem voltam szingli típus, bár fontosnak tartom, hogy képesek legyünk egyedül is boldogok lenni, mert csak így lehetünk igazán azok egy párkapcsolatban is. Az életem jelenleg annyira színes és szélesvásznú, hogy minden nehézsége ellenére pont ilyennek szeretem és senkivel sem cserélnék.”

Londonban marad Willian, de nem a Chelsea-nél
Az Arsenal labdarúgócsapata szerződtette a brazilt.
A 4. század óta először újra római folyami hajó fog úszni a Dunán
A hajó 2022 második felétől horgonyoz különböző Duna parti városokban egy új látványosságként.
Már a fejlesztők is felmondtak az Indexnél
Hat munkatárs távozik az Index technikai és kereskedelmi hátterét biztosító Indamediától.
A marsi űrexpedíció helikoptere az űrben töltötte fel az akkuját
Az első marsi légi járművet követhetik majd az embert szállító helikopterek.
Színházi kavalkád egy héten át - A 30. Thealter programja
30. alkalommal rendezi meg a szegedi MASZK Egyesület a Thealter nemzetközi színházi fesztivált.
Nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé
Baleset miatt nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé – közölte az Útinform péntek délután a honlapján.