Hallgassa élőben!

Puskás Peti: Támogatom Angélát a meztelenkedésben

A fiatal énekes-színész Budapesten ugyan ezerrel pörög, koncerteket ad, színházban játszik és televíziós műsorban szerepel, egy vidéki parasztházban szívesen cserélt szerepet kedvesével és őrizte az otthon melegét.

A közelmúltban kedvese, Eke Angéla egy igen figyelemfelkeltő projektet hozott létre, amelyben egy fotósorozattal tiszteleg azok előtt a nők előtt, akik az élet több területén is egyedül állnak helyt – írja a borsonline.hu. Nem zavarta, hogy Angéla szinte meztelenül jelent meg egy-egy fotón?

– Nem, hiszen én abszolút támogatom ebben. Nagyon jónak tartom, hogy elvállalta, Angéla egy igazi harcos amazon. A nők jogainak a kérdése és az ellenük történő visszaélések az elmúlt évben egyre nagyobb figyelmet kaptak. Egy alapvetően férfiak uralta társadalomban éltünk, de az elmúlt évtizedekben rengeteg minden változott: a technika fejlődött, ma már a nők is ugyanúgy megvalósíthatják önmagukat, nem kell egy, a férfiak által kijelölt szerepbe erőltetniük magukat.

Tökéletesen működő egységük alapja Peti szerint egyrészt a kommunikáció, azon belül is, hogy nem kényszerítjük a másikat szerepekbe. Mindent elmondunk egymásnak. Nincsenek tabuk, ugyanannyi jogunk van megvalósítani önmagunkat.
 

Borsonline.hu
Szijjártó: tizennyolc magyar szurkolóból tizenhatot elengedett már a német rendőrség
Szokatlanul és megdöbbentően ellenséges, inkorrekt hozzáállást tapasztaltak a bajor hatóságok részéről – jelentette ki a külügyminiszter a tegnapi meccs nyomán.
Merész! Mihalik Enikő melltartó nélkül pózolt az ágyban
Nemsokára megszületik a kislánya.
A templom felújítására gyűjtenek a koncerten
Jótékonysági koncertet rendeznek Makón az újvárosi római katolikus templomban az épület felújítására vasárnap este.
Rossi 9 felett, olvasóink szerint Schäfer volt a legjobbunk
A Nemzeti Sport Online szavazói nagyon elégedettek voltak a válogatott teljesítményével.
Szlovéniában is megjelent a vírus delta variánsa
A mutációt már 18 mintában azonosították.
Filmvetítéssel is várják a látogatókat a Terror Háza Múzeumban
Szombaton az intézmény este hat órától hajnali kettő óráig tart nyitva.