Életstílus

2010.01.16. 17:51

Szerelemcsütörtök, fittszerda - a napok mágiája

A hét minden napját egy-egy bolygó uralja, amely meghatározza azt is, mikor milyen tevékenységet érdemes végezni.

Hétfő

A Hold uralma alá tartozik. Ez a bolygó szimbolizálja a nőiességet, az érzelmeket, az ösztönöket, a gondoskodást és a lelki életet. De éppúgy felelős a hangulatingadozásokért, a szeszélyességért, az ingerültségért és a depresszióért is.

Hétfőn egyszerű megoldást találhatsz a félreértésekre, illetve lezárhatod a régóta tartó vitákat. Szánj több időt testedre és lelkedre! Próbáld ki a jógát, a tajcsit vagy a shiatsut! Tégy kiadós sétákat a friss levegőn! A hét első napja alkalmas orvosi kivizsgálásra is.

Kedd

Uralkodó bolygója, a Mars képviseli a bátorságot, az erőt, a szenvedélyt, kitartást és elszántságot, azonban az agresszivitást, türelmetlenséget, kíméletlenséget is.

Újrakezdésre, testi megmérettetésre és sportversenyekre megfelelő nap - főként a küzdősportok, például a dzsúdó, a kungfu vagy a karate művelésére. Ilyenkor a nehezebb fizikai feladatok is megerőltetés nélkül végezhetők el. Tervezd keddre a fontos, ám eddig halogatott tárgyalásokat!

Szerda

E nap bolygója, a Merkúr jelképezi a kommunikációt, az intelligenciát, a talpraesettséget, a hatékonyságot, a humort és a tudásvágyat - éppúgy, mint a nyughatatlanságot, a bíráskodást és a szélhámosságot.

Mivel könnyebben átlátod a felmerülő problémákat, nagyszerű alkalom megbeszélésre, vizsgára és üzleti tárgyalásra. Szervezz közös programokat barátaiddal, vagy tégy rövid kirándulást kedveseddel!

Csütörtök

A Jupiter uralja. Ez a szerencsebolygó az érzelmeket, az inspirációt, a reményt, a gyarapodást és a békét, illetve a gőgöt és az élvezetek hajszolását szimbolizálja.

A csütörtök alkalmas arra, hogy távoli országokba utazz, randevúz, illetve jótékonykodj. Kényeztesd érzékeidet kedvenc ételeddel vagy például egy új parfümmel!

Péntek

A Vénusz befolyásolja, amely a szépséget, a harmóniát, a felüdülést, a barátságot és a fogékonyságot a művészetekre, emellett a féltékenységet, az irigységet, valamint a rivalizálást képviseli.

Ez a nap tökéletes romantikus randevúra vagy gyertyafényes vacsorára. Egy ilyen program pedig megkívánja, hogy szépítkezésre is időt szakíts. Jelentkezz be fodrászhoz vagy kozmetikushoz, masszőrhöz! Ha magányos vagy, látogass meg egy kiállítást vagy nézz meg egy filmet egyedül vagy a barátnőddel!

Szombat

A Szaturnusz hatása alatt áll, amely a kitartás, a fegyelem, az állhatatosság, a takarékoskodás, a realista látásmód és a józanság jelképe. De jellemző rá a szigor és a korlátoltság is.

Szánj időt önmagadra a kimerítő hét után! Látogasd meg rokonaidat és ismerőseidet! A szombat kitűnő nagytakarításra, kirándulásra, hegyi túrára vagy kertészkedésre. Fő, hogy kikapcsolódás legyen!

Vasárnap

A Nap uralja - életkedvvel tölt el, emellett a vitalitás, méltóság, öntudatosság, optimizmus, lelkesedés, nagylelkűség és tekintély szimbóluma, illetve az önhittséget, büszkeséget, hiúságot és egoizmust is képviseli.

Vasárnap bármit megtehetsz, amire csak kedved támad! Tökéletes alkalom relaxálásra, ünnepi ebéd szervezésére, családi kirándulásra.

Címkék#ezoterika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!