Életstílus

2010.02.14. 22:50

Tatár Csillát a kihívások éltetik

Végigjárta a ranglétrát, a tanulás, a munka és a férje az élete a TV2 népszerű riporter-műsorvezetőjének. Tatár Csilla a gyermekvállalással még vár, és a vetkőzéstől is elzárkózik - szerinte öngól lenne a nyilvános pucérkodás szakmailag és a magánéletében.

Kovács Kriszta

– Másfél éve lettem Liptai Claudia helyettese a Mokkában. Az elmúlt 7 évben szerkesztőként és riporterként dolgoztam, valamint a helyszíni tudósításokat készítettem a Mokkában. A műsorvezetés egy álom volt az életemben, végigjártam a ranglétrát, hogy eljussak idáig. 18 évesen lettem gyakornok a TV2-nél – magyarázta a 26 éves tévés.

A bájos műsorvezető elárulta: sosem áll le, szereti a kihívásokat, az új dolgokat, a tanulást. A márciusban újrainduló Aktívban a riporterek úgynevezett VJ-k lesznek, vagyis maguk forgatják, szerkesztik, vágják a saját anyagaikat. Ezért a közelmúltban meg kellett tanulnia a forgatás technikai hátterét is. Jelenleg angolul tanul, pár héten belül pedig elkezdi a spanyolt.

Tatár Csillának a munka és a férje az élete

Tatár Csillának a munka és a férje az élete
Fotó: DM/DV

Tatár Csilla állítja: a folyamatos tanulástól és munkától érzi úgy, hogy él, hogy létezik. Soha nem ad fel semmit, mert azt kudarcként élné meg. – Nem vagyok jó futó, mégis imádok futni. Ez is egyfajta küzdelem saját magammal szemben – mondta a hihetetlenül kék szemű lány. Szerinte nem szerencsésebb, mint bármelyik másik gyakornok, a lehetőség mindenki előtt nyitva áll, csupán kitartásra, szorgalomra és alázatra van szükség. Az elmúlt nyolc év sikerét, úgy érzi, ennek köszönheti.

A rengeteg munka mellett szakít időt magára és a családjára is. Bár szeret enni, odafigyel a táplálkozására: csupa egészséges ételt eszik, és sokat sportol. Mindennap iszik fél liter zöld teát és sok-sok vizet. A külsejére annyi időt fordít, mint bárki más. A napi arc- és hajápolás mellett semmi extrát nem tesz. Havonta jár kozmetikushoz, és ha nem muszáj, hétköznap nem sminkeli magát.

– A Macsólaborban önbizalom-hiányos, visszahúzódó férfiaknak próbáltunk segíteni Illés Gabival. Az élményadásra koncentráltunk, arra, hogy a műsorban szereplő férfiak megtapasztalják, milyen érzés az, ha csak egy napra is, de minden róluk szól – mesélte a műsorvezető. Szerinte a férfiakat az teszi vonzóvá, ha magabiztosak, humorosak, és tudják, mit akarnak. Férje, Gönczi Gábor pedig pont ilyen.

A Macsólaborban Illés Gabival együtt segített a férfiaknak

A Macsólaborban Illés Gabival együtt segített a férfiaknak
Fotó: DM/DV

A népszerű műsorvezető-páros még nem tervezi a gyermekvállalást, Tatár Csilla szerint egyszer – ahogy minden nő életében – az övében is eljön majd az a pont, amikor már minden porcikája vágyik a baba után. A sport mellett a szaunázás vagy egy kellemes, romantikus vacsora kapcsolja ki a sok munka után.

– Már többször felkértek meztelen fotózásra, Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője nem egyszer keresett ebben az ügyben – árulta el Tatár Csilla. Szerinte egy pucér fotózás öngól lenne a számára: a képek megjelenése után mindig megjelenne a neve mellett, hogy  „a műsorvezető, aki levetkőzött". Ráadásul el sem tudja képzelni, hogy a családja meztelenül lássa. Tudatosan él, ebbe nem fér bele a nyilvános pucérkodás.

Címkék#szépség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!