Tízből hat nőnek volt már szexuális viszonya kollégájával

Szerelmes kalandozásnak tűnik, de általában könnyekkel végződik a munkahelyi viszony. Egy tanulmány szerint tíz nőből hatnak már volt afférja kollégájával.

A megkérdezett nők 89 százaléka egyáltalán nem ítéli el, ha valaki szerelmi viszonyba bonyolódik egyik kollégájával, és ötven százalékuk tud ilyen munkahelyi kapcsolatról.

Bár a főnökkel való viszony mindenütt szigorúan tabunak számít, mégis széles körben elfogadott. A megkérdezett nők majdnem háromnegyede bírálóan nyilatkozik ezekről a viszonyokról – áll az egyik brit magazin, a More felmérésében. Úgy tűnik, azok a nők, akik sok időt töltenek a munkahelyükön, elpártolnak a bároktól, a kluboktól a partiktól és az internetes társkereséstől. Európai viszonylatban a brit férfiak és nők töltik a legtöbb munkaórát munkahelyükön. A fejlett országokban tekintve még a japánoknál is többet dolgoznak, a harmadik helyen pedig az amerikaiak állnak.

A nők munkaórája is folyamatosan nő, 1992 óta az elvárt munkaidő hetente 48 óra. A More magazin szerkesztője, Lisa Smosarski azt mondat: mivel a nők sok időt töltenek a munkahelyükön, egyáltalán nem meglepő, hogy az iroda hálószobává avanzsál. Ráadásul a munka sokkal jobban stresszeli az embereket, mint korábban, így a flörtölés természetes módszer arra, hogy a munkát az emberek elviselhetőbbé és élvezetesebbé tegyék. Továbbá az e-mailnek köszönhetően sokkal könnyebb a kollégákkal flörtölni. A tanulmány, amelynek során 2000 nőt kérdeztek meg, azt mutatja: 64 százalékuk flörtölt már férfi kollégával, és tízből kilenc nő már tetszett valamelyik munkatársának.

Daily Mail, Daniel Bates
Fordította: Nyemcsok Éva

Megugrott a fertőzöttek száma Észak-Macedóniában
Visszaállítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások egy részét, miután rekordszámú új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában.
Szövetségi szintű rendkívüli állapotot rendeltek el a norilszki olajbaleset miatt
A pénteki balesetben mintegy 20 ezer tonna dízelolaj folyt ki egy tartályból, egyebek között az Ambarka és a Daldikan folyóba.
Bolsonaro egy tábornokot nevezett ki ügyvezető egészségügyi miniszternek
A brazil elnök elvárja a tábornoktól, hogy sokáig maradjon a minisztérium kormányrúdjánál.
Új gyanúsítottja van a Madeleine McCann-ügynek
A Scotland Yard szerda esti londoni bejelentése szerint nagy jelentőségű új nyomozati szálról van szó.
Június közepétől nem repülhetnek kínai utasszállítók az Egyesült Államokba
Az indoklás szerint Peking nem teszi lehetővé az amerikai légitársaságok kínai járatainak újraindítását.
A Mezőkövesd legyőzésével nyolcadszor a Honvédé a trófea (videó)
Az ünneplésről Szijjártó Péter is közzé tett egy videót közösségi oldalán.