Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Több mint másfél milliárd forint a főnyeremény az ötös lottón

Nyolc hete nem vitte el senki az ötös lottó jackpotját, így Magyarország legnépszerűbb számsorsjátékán már több mint másfél milliárd forint a várható főnyeremény.

Legutóbb május második hétvégéjén volt telitalálat az ötös lottón. Azóta mindösszesen 2 hónap telt el, de a játék főnyereménye már több hete milliárdos nagyságrendű:

ezen a hétvégén pedig 1,535 milliárd forint várja a játékosokat – írja az Origo.

A korábbi évek statisztikáit vizsgálva elmondható, hogy július második hétvégéje több esetben is hozott már szerencsét a játékosoknak, hiszen 2001-ben, 2006-ban és 2011-ben is adtak fel telitalálatos szelvényt ebben az időszakban.

További érdekesség, hogy abban az esetben, ha a szombati sorsoláson egy szerencsés helyesen tippeli meg az öt nyerőszámot, az idei év második 10 számjegyű jackpotjának büszke tulajdonosa lesz.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Rasszista anyázás
Az UEFA nyilván így gondolkozik, más magyarázat aligha lehetséges, hogyan is úszhatta meg Arnautovic csupán egymeccses eltiltással.
Jubileumi gálaműsor a Marossal
Beindult az LMBTQ-lobbi, kormányváltás esetén módosítanák a pedofiltörvényt
A hazai baloldal mellett nemzetközi lapok és a brüsszeli bürokraták is támadásba lendültek.
Testületi ülés
Nem átlátható az a párt, amelyik tiltott támogatást fogad el
A szivárványkoalíció pártjainak az új pénzgyűjtő akciójuk során kiemelten kell figyelniük a gazdálkodási törvények betartására.
Karácsony Gergely kidobta az alapjövedelem ígéretét
Karácsony kukázta pártja, a Párbeszéd legfontosabb választási ígéretét, az alapjövedelem nem került be a 99 Mozgalom programpontjai közé.