Újabb fordulat VV Fanni ügyében

Egyre rejtélyesebb a gyilkossági ügy. A gyanúsított B. László mellett további két, eddig ismeretlen férfit is kihallgatott a rendőrség.

Újabb fordulat állt elő VV Fanni eltűnésének ügyében, a Bors ugyanis megtudta, hogy két új tanú bukkant fel a máig rejtélyes bűntett kapcsán. A kihallgatások során mindkét férfi bevallotta, hogy 2017. november 20-án, az egykori valóságshow-szereplő eltűnésének napján intim kapcsolatba kerültek a köztudottan prostituáltként dolgozó Fannival.

– Felháborítónak tartom, hogy most, 18 hónap után szedik elő ezeket a tanúkat, akiket 18 nap után kellett volna! Az első névvel tanúskodott, de a „váltótársa” már nem vállalta fel magát, és 4-es számú tanúként vallott a nyomozónak arról, hogy születésnapi ajándékba kapta Fannit a barátaitól, és hogy nem emlékszik többre, minthogy felment Fannihoz, aki kifejezetten jókedvűen fogadta, jól érezték magukat, kifizette őt, és eljött – kezdte lapunknak dr. Brodmann Péter, az ügy gyanúsítottjának, B. Lászlónak a korábbi védője. Az ügyvéd szerint akár a 4-es számú tanú is lehetne gyanúsított, hiszen videófelvétel bizonyítja, hogy a szülinapos kuncsaft távozása után Fanni önállóan már nem jön ki a lakásából.

– Nagyon közel volt a 4-es számú tanú távozása és a gyanúsított érkezése. Mindkettőről van videófelvétel, és bár valóban László viszi le a mélygarázsba Fannit, honnan tudni, hogy előtte, a 4-es számú tanú mit csinált odabenn? – morfondírozott lapunknak az ügyvéd nagybácsi, aki elárulta, nemrég gyanúsított unokaöccse cipőjét is lefoglalták a nyomozók, de nem találtak rajta nyomot.

További részletek a BorsOnlineon >>>

Fejbe lőttek egy rendőrt Las Vegasban
Nem enyhül a helyzet az Egyesült Államokban.
Szijjártó: a vállalatok beruházásaikkal már az új világgazdasági korszakra készülnek
Újabb vállalkozások vállalták a kapacitásnövelés, az új technológia alkalmazása, a kínálatbővítés és az új piacokra lépés ígéretét.
Felújítják a balástyai orvosi rendelőt
Balástya épül, szépül.
Ismét kényszerszabadságra küldi a román Dacia több mint ezer dolgozóját júniusban
Az érintett dolgozók megkapják bérük jelentős részét.
Varga Judit: határozott és hatékony diplomatákra van szükség Brüsszelben
Hatszoros volt a túljelentkezés a fiatal diplomatáknak szóló képzésre.
Helyére szállt a turul Székkutason – Fotók
A turulmadarat pünkösd vasárnapján emelték a helyére, a posta melletti parkban felállított 2 méter magas obeliszkre.