Újabb fordulat VV Fanni ügyében

Egyre rejtélyesebb a gyilkossági ügy. A gyanúsított B. László mellett további két, eddig ismeretlen férfit is kihallgatott a rendőrség.

Újabb fordulat állt elő VV Fanni eltűnésének ügyében, a Bors ugyanis megtudta, hogy két új tanú bukkant fel a máig rejtélyes bűntett kapcsán. A kihallgatások során mindkét férfi bevallotta, hogy 2017. november 20-án, az egykori valóságshow-szereplő eltűnésének napján intim kapcsolatba kerültek a köztudottan prostituáltként dolgozó Fannival.

– Felháborítónak tartom, hogy most, 18 hónap után szedik elő ezeket a tanúkat, akiket 18 nap után kellett volna! Az első névvel tanúskodott, de a „váltótársa” már nem vállalta fel magát, és 4-es számú tanúként vallott a nyomozónak arról, hogy születésnapi ajándékba kapta Fannit a barátaitól, és hogy nem emlékszik többre, minthogy felment Fannihoz, aki kifejezetten jókedvűen fogadta, jól érezték magukat, kifizette őt, és eljött – kezdte lapunknak dr. Brodmann Péter, az ügy gyanúsítottjának, B. Lászlónak a korábbi védője. Az ügyvéd szerint akár a 4-es számú tanú is lehetne gyanúsított, hiszen videófelvétel bizonyítja, hogy a szülinapos kuncsaft távozása után Fanni önállóan már nem jön ki a lakásából.

– Nagyon közel volt a 4-es számú tanú távozása és a gyanúsított érkezése. Mindkettőről van videófelvétel, és bár valóban László viszi le a mélygarázsba Fannit, honnan tudni, hogy előtte, a 4-es számú tanú mit csinált odabenn? – morfondírozott lapunknak az ügyvéd nagybácsi, aki elárulta, nemrég gyanúsított unokaöccse cipőjét is lefoglalták a nyomozók, de nem találtak rajta nyomot.

További részletek a BorsOnlineon >>>

szponzorált tartalom
Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás
Díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat
A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 15. alkalommal adták át pénteken Budapesten.
Cseri Tamás lett az NB I legjobb játékosa
A zalaegerszegi Babati Benjámin találatát pedig az idény legszebb góljának választották.
Meghalt a Szeviép-ügy elsőrendű vádlottja
Július 8-án tárgyalja harmadfokon a Pécsi Ítélőtábla a Szeviép-ügyet, azonban az elsőrendű vádlott időközben elhunyt.
Vörös festékkel gyalázták meg Horthy Miklós szobrát (videó)
Hegedűs Lóránt: a támadás kegyeletsértő és templomgyalázó cselekedet volt.
Thiago már fél lábbal Liverpoolban van
Gyakorlatilag már biztosra veszik, hogy Angliába igazol a Bayern München spanyolja.
Nem pótolja budapesti koncertjét Santana
Végleg elmarad a március 19-re meghirdetett fellépés.