Hallgassa élőben!

Varga Viktor már nudizik

Viktor meztelenül szereti leginkább élvezni a napsugarakat és a vizet.

Ugyan jó idő van, de még a hivatalos strandok sem nyitottak ki. Varga Viktort azonban ez nem zavarta, a Lupa-tónál megkezdte a szezont. A hazai tavak átlagosan még csak 18 fokosak most, igazán frissítő élmény lehetett a pár perces úszás, amihez a zenész általában fürdőruhát sem hord.

Jó reggelt! A nyári időszámítás első tavi fürdése! Még jeges kicsit, úgyhogy szórtam bele némi Nap-szikrát!jöhettek! #lupa #swim #afterrun #fit #sundust
Korábban a Borsnak is elmesélte, meztelenül szereti leginkább élvezni a napsugarakat és a vizet, a békásmegyeri tavaknál pedig köztudottan sok a nudista.
 

Borsonline.hu
Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Kisebb bikinit keresve sem találhatott volna Kim Basinger lánya
Mindenhol kilógnak a felsőből a mellei.
Kelemen Hunor: a globális Nyugat értékválságban van
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.
Forma-1: május 8-án rendezik az első floridai futamot
A miami versenypálya építése a tervek szerint halad.
Idén is hazájukban vehetik át az elismerést a Nobel-díjasok
A koronavírus-járvány miatt az elmúlt évhez hasonlóan nem utaznak Stockholmba az ünnepélyes átadásra az elismerés kitüntetettjei.
Szócsatába bonyolódott Hamilton és Verstappen Szocsiban
A 36 éves Hamilton Szocsiban arról beszélt, tapasztalatból tudja, hogy min megy most keresztül Verstappen.
Titkot rejtő mélységbe húznak Puha Ferenc festményei
A benyomások és érzetek kapják a főszerepet Puha Ferenc festőművész „Ez már babám a szubmélység” című kiállításán, amely csütörtökön nyílt meg az SZTE-JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékének Galériájában.