Hallgassa élőben!

Varga Viktor már nudizik

Viktor meztelenül szereti leginkább élvezni a napsugarakat és a vizet.

Ugyan jó idő van, de még a hivatalos strandok sem nyitottak ki. Varga Viktort azonban ez nem zavarta, a Lupa-tónál megkezdte a szezont. A hazai tavak átlagosan még csak 18 fokosak most, igazán frissítő élmény lehetett a pár perces úszás, amihez a zenész általában fürdőruhát sem hord.

Jó reggelt! A nyári időszámítás első tavi fürdése! Még jeges kicsit, úgyhogy szórtam bele némi Nap-szikrát!jöhettek! #lupa #swim #afterrun #fit #sundust
Korábban a Borsnak is elmesélte, meztelenül szereti leginkább élvezni a napsugarakat és a vizet, a békásmegyeri tavaknál pedig köztudottan sok a nudista.
 

Borsonline.hu
Ismét támadás ért egy tálib járművet
Szemtanúk szerint a tálibok autója ellen pokolgépes támadást követtek el.
Kutyaparádé volt Pusztaszeren – Galéria
Kuvaszfesztivált tartottak szombaton Pusztaszeren, a focipályán. A magyar vadász- és pásztorkutya fajták, vagyis a komondor, a kuvasz, a puli, a pumi, a mudi, a sima és a drótszőrű vizsla, az erdélyi kopó és a magyar agár mutatkozott be a szépszámú érdeklődőnek.
Falunapon mulattak a balástyaiak - Galéria
A pénteken kezdődött falunapokat szombaton folytatták Balástyán, melyen minden korosztály megtalálta a számára legkedvesebb programot. A legnépszerűbbnek – nyugodtan állíthatjuk – az exatlon bizonyult, amit lazább verzióban próbálhattak ki a jelenlévők. A falunaphoz kapcsolódva rendezték meg az önkéntes tűzoltók megyei versenyét, melyet a szegváriak nyertek meg.
Hétfőn felhős időre készüljön
Többfelé várható csapadék, 14 és 19 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.
Áder János elárulta, miről beszélgettek Ferenc pápával
A klímaváltozás, a teremtett világ és a magyar családok védelme is szóba került a múlt vasárnapi találkozón.
Így fogunk dolgozni és játszani a jövőben: Xiaomi Pad 5 és AIoT
Nemzetközi termékbemutatón mutatták be a Xiaomi Pad 5-öt, valamint számos AIoT terméket, amelyek tovább bővítik a Xiaomi okos otthon megoldásainak és viselhető eszközeinek kínálatát.