Életstílus

2014.02.11. 13:14

Vegye poénra a romantikázást a Comedy Centrállal

Csöpögéstől mentes Valentin-nap különkiadásokkal a csatornán.

Valentin-napon exkluzív műsorfolyammal támad a Comedy Central. A magyar humorcsatorna a csöpögős érzelmességet meghagyja másnak, érkeznek viszont a legismertebb sorozatok különkiadásai: Így jártam anyátokkal, Városfejlesztési osztály, Férjek gyöngye, Jim szerint a világ…csupa híres szitkom, máskor nem látható epizódokkal!

A Happy Endings – Fuss el véle! Bálint-napi különkiadásában lesz minden, ami a barokkos romantikához kell, fehér hintó és cilinderes kocsis, ám a chicagói baráti társaság tagjainál nehezen jön össze az ünnepi csók. Annyit elárulhatunk: a heterók hoppon maradnak a végén. Nem vették véresen komolyan az ünneplést az Így jártam anyátokkal készítői sem. A Valentin-napi különkiadásban Barney továbbra is az egyéjszakás kalandokat hajtja és keresi a legelkeseredettebb lányt a bárban, akit aztán a maga módján megvigasztalhat.

Fotó: Comedy Central

Fotó: Comedy Central
A kínosan vicces pillanatokat A hivatal című sorozat szállítja, amihez a Városfejlesztési osztály is betársul. Utóbbi romantikus különkiadásában Leslie anyját próbálják összehozni egy idősebb fickóval, akiről kiderül, hogy teljesen flúgos. A Joey-ban Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) egy elfuserált randit tölt el egy riporternővel, akinek a jó kritika érdekében nem mondhat ellent. Az akció melléktermékeként a nő azt hiszi, hogy Joey leánykérésre készül. Ebből a helyzetből nem lesz egyszerű kimásznia a Comedy Central egyik legjelentősebb nőcsábászának. A Férjek gyöngye és a Jim szerint a világ két házas emberétől azt is megtudhatjuk, hogy milyen buktatói vannak, ha az ember a nejével tölti a jeles napot. Végül az Agymenők magányos geekjei gondolnak az otthon üldögélő rokonlelkekre, és így megnézhetjük, hogy milyen egy fergeteges szingli buli a képregény boltban.

Fotó: Comedy Central

Fotó: Comedy Central
Február 14-én 15:15-től 19:30-ig Valentin-napi tematikus sorozatepizódokkal és megannyi nevetéssel szolgál az otthon romantikázó pároknak a Comedy Central.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!