Életstílus

2010.01.15. 16:36

Vombat mondja kengurunak, hogy lusta disznó

Egyre csak duzzad a rajongótábora annak az ausztrál egyetemistának, aki a legnépszerűbb videómegosztó oldalon mutatja be, hogyan halad a magyar nyelv elsajátításával. Ausztrál Tom egyre népszerűbb.

BSC

Ausztrál Tom, ahogy a fiatalember nevezi magát, időről-időre videóüzenetben szól a magyarokhoz. Az egyikben úgy üdvözöl minket, mint az egyetlen ausztrál, aki magyarul tanul. A vicces kiejtéssel beszélő, szellemes és szimpatikus ausztrál egyetemistát hamar megkedvelték a magyar internetezők. Tom korábban az RTL Klub műsorában is szerepelt, a mandiner blog pedig interjút is készített vele. Tom a blog szerzőinek kérdésére elmondta, hogy már egy éve tanulja a mi cseppet sem könnyű nyelvünket. Szeretné minél jobban megismerni a magyar kultúrát, amely akkor tetszett meg neki, amikor korábban hazánkban dolgozott néhány hónapot. Az interjú teljes szövegét itt olvashatja el.


Ausztrál Tom és a magyar nyelvtörők


Ausztrál Tom a magyar nyelv labirintusában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!