Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Gyakran ismételt kérdések a Delmagyar.hu Extráról

A Delmagyar.hu Extra a Lapcom Zrt. új, előfizethető szolgáltatása. A Délmagyarország napilap előfizetőinek ingyenes!
Mi az a Delmagyar.hu Extra?
A Delmagyar.hu Extra a Lapcom Zrt. új szolgáltatása: online elérhető exkluzív helyi tartalom (cikkek és fotók). A Délmagyarország napilap előfizetői számára ingyenes, a Delmagyar.hu weboldalon pedig előfizethető.
A Delmagyar.hu weboldalon piros színű Extra ikonnal jelölt cikkek és képgalériák tartoznak a Delmagyar.hu Extra tartalomhoz.

Fizetős tartalom-e a Delmagyar.hu Extra?
A Délmagyarország napilap előfizetői számára ingyenes. Aki nem napilap-előfizető, annak az Extra külön is előfizethető.

Két előfizetési lehetőséget ajánlunk:
 • Ön előfizet a Délmagyarország napilapra és egyúttal belépést kap a Delmagyar.hu Extra tartalmához. Ezzel teljes elérést kap az újság és az Extra tartalmához.
 • Ön csak a Delmagyar.hu Extra tartalmára fizet elő, de így nem jut hozzá a napilap nyújtotta olvasnivalóhoz
 

A Délmagyarország napilap előfizetőinek ingyenes a Delmagyar.hu Extra. Mit jelent ez?
Azt jelenti, hogy a napilap előfizetői, mindaddig, amíg érvényes napilap-előfizetésük van, ingyen léphetnek be a Delmagyar.hu Extrába.
A belépéshez legelső alkalommal nekik is regisztrálniuk kell (ingyenesen), hogy be tudjuk azonosítani őket. E regisztráció során meg kell adniuk egyedi Délmagyarország-előfizetői azonosítójukat és előfizetői nevüket (pontosan úgy, ahogyan az előfizetési számlán szerepel). A regisztráció másik feltétele, hogy rendelkezzenek e-mail fiókkal.


Mit kapnak pluszban a Délmagyarország napilap előfizetői a Delmagyar.hu Extrától a napilap tartalmához képest?
 • Mobil eszközökről mozgás közben is elérhetik a napilap cikkeit.
 • A Delmagyar.hu Extra közöl olyan cikkeket is, amelyek nem találhatók meg sem a Délmagyarország napilapban, sem a Delmagyar.hu ingyenesen megtekinthető híranyagában.
 • A Delmagyar.hu Extra a napilaphoz képest kiegészíti a cikkeket: képgalériát, videót, háttér-ismertetést tesz hozzájuk. Esetenként a lapban megjelent témákat nagyobb terjedelemben közli.
 • A Delmagyar.hu Extra egyes cikkeket még a napilap nyomdába kerülése előtt közöl.
Nem vagyok járatos az interneten. Mi kell ahhoz, hogy elő tudjak fizetni a Delmagyar.hu Extrára?
Saját e-mail fiókra van szüksége, aminek segítségével regisztrálhat. Valamint szüksége lesz a bankkártyája adataira, mivel a biztonságos fizetési kapunál ezzel fizet majd.
Ha Ön Délmagyarország napilap-előfizető, akkor a regisztrációja során megadhatja napilap-előfizetői nevét és azonosítóját, és ezzel ingyen be is léphet.

Mi az a Délmagyarország napilap-előfizetési név és azonosító, amivel az Extrába ingyen beléphetek?
Ezeket az adatokat a Délmagyarország előfizetési számláján találja meg. Figyeljen arra, hogy pontosan ugyanazt a nevet adja meg a regisztrációnál, amelyikkel a napilapra előfizetett! Ezekre az adatokra azért van szükség, hogy beazonosítsuk Önt, hogy ne illetéktelen lépjen be Ön helyett!

Hová lehet fordulni, ha kérdésem, problémám van?
•    Telefonon, munkaidőben hívja a 80 821-821-es zöld számot vagy a 62 567-864-es számot!
•    Írjon e-mailt az extra[kukacc]delmagyar.hu címre!
Ezen az úton mind az előfizetéssel kapcsolatos kérdésekben, mind pedig technikai kérdésekben segítünk.

Akkor most fizetős lesz a Delmagyar.hu?
Nem, a Delmagyar.hu eddigi teljes tartalma továbbra is ingyenes marad! A látogatók plusz tartalomért fizethetnek elő a Delmagyar.hu Extrára.

Kinek ajánljuk a Delmagyar.hu Extra előfizetését?
A Delmagyar.hu Extra tartalmát azoknak ajánljuk, akik a hírek mellé több olvasnivalót szeretnének. A Delmagyar.hu Extra oldalon a hírportál megszokott, ingyenes hírei mellé pluszban kínálunk szegedi és Csongrád megyei témájú cikkeket, fotókat. E tartalmat a Délmagyarország újságírói, fotósai készítik, az újságtól megszokott körültekintéssel és sokszínűséggel.

Hogyan hosszabbítható meg a Delmagyar.hu Extra-előfizetés?
Erre két lehetőség van:
 • Az előfizető engedélyt adhat arra, hogy havonta, negyedévente vagy félévente automatikusan meghosszabbítsuk előfizetését és megterheljük számláját a megfelelő előfizetési díjjal. Ezt az engedélyt bármikor vissza lehet vonni.
 • Az előfizető dönthet úgy is, hogy az előfizetés lejárta után ismét előfizet. Ez esetben a már meglévő regisztrációjával bejelentkezve újra kifizet egy kiválasztott időszakot. Az előfizetés lejárta előtt értesítő üzenetet küldünk.
Ha automatikusra állítom a Delmagyar.hu Extra előfizetést, akkor milyen hosszú periódusra hosszabbodik meg legközelebb?
Mindig olyan hosszú periódusra (1 hónapra vagy 3 hónapra vagy 6 hónapra), amilyenre a lejáró előfizetés is érvényes volt. Ha tehát automatikusan, hónapról hónapra szeretne előfizetni, akkor első előfizetésekor válassza az 1 hónapos opciót! Ha 3 havonta hosszabbítaná meg az előfizetést, akkor pedig a 3 hónapos opciót célszerű választania.
1 éves időszakra nincs automatikus meghosszabbítási lehetőség.

A Delmagyar.hu Extra előfizetése után mennyi idővel láthatom az előfizetett cikkeket?
Azonnal. Pontosabban, olykor elképzelhető pár percnyi késés, amíg a fizetés átfut az OTP Simple rendszerén, de amint ez megvan, beléptetjük.

Ha előfizetek a Délmagyarország újságra, mikortól léphetek be ingyen a Delmagyar.hu Extrába?
Ahogy a bankkártyás fizetés megtörtént, azonnal. Akkor is, ha az újságot csak a következő hónap elejétől kapja.

Mit kapok az előfizetésemért a Delmagyar.hu Extrában?
Exkluzív helyi tartalmat, amely rendszeresen frissül. Olyan cikkeket és képeket, amelyeket a Délmagyarország szerkesztősége készített, ellenőrzött és szerkesztett, és a neten nem lehet máshol elérni. E tartalom szegedi és Csongrád megyei témákról szól.

Mi véd meg attól, hogy mások használják előfizetésemet?
Egy adott napilap-előfizetéssel csak egy regisztrációt lehet létrehozni. Egy regisztrációval pedig egyszerre csak egy eszközről lehet belépni.

Mi a teendő, ha korábban már regisztráltam a Delmagyar.hu oldalon?
Ha ön nem napilap-előfizető, akkor a régi regisztrációt felhasználva és kiegészítve tovább tud lépni az előfizetési oldalra.
Ha Ön Délmagyarország napilap-előfizető, akkor ezt a régi regisztrációt az Adatmódosítás oldalon kiegészítheti napilapos előfizetői adataival, és így ingyenesen beléphet.

Fizetéskor kinek adom meg bankkártya adataimat?
A Lapcom Zrt. azért vette igénybe az OTP Simple Pay szolgáltatását, hogy Ön zárt és biztonságos rendszeren keresztül fizethessen elő. Adatai nem jutnak sem a Lapcom Zrt. dolgozóinak, sem más személynek a birtokába. A Fizetés gombra kattintva Ön a Delmagyar.hu oldaláról átlép az OTP Simple fizetési rendszerbe, ahol az adatmozgás teljes mértékben zárt és titkosított.

Tapasztalatlan vagyok, biztos, hogy itt nem lehet "véletlenül" fizetni?
A regisztrációs, majd az előfizetési folyamat során előre jelezzük a következő lépést. Csakis a bankkártya-adatok megadása után tud fizetni, a választott opciókat pedig menet közben is módosíthatja.

Ha további kérdése van, kérjük, írjon az extra[kukacc]delmagyar.hu címre!

Online előfizetés a Délmagyarország napilapra

Az újságra is elő lehet fizetni online?
Igen, az újságra a Delmagyar.hu Extra előfizetésétől függetlenül elő lehet fizetni a Delmagyar.hu oldalán. Mivel azonban ez a fejlesztésünk egyelőre első szakaszában tart, ide azokat a látogatóinkat várjuk, akik új előfizetői lesznek a Délmagyarország napilapnak. Ha Ön jelenleg is előfizetője az újságnak, és ezt szeretné meghosszabbítani, akkor, kérjük, a korábbi utat válassza, és keresse a Délmagyarország terjesztési részlegét.
Továbbra is megmarad a Delmagyar.hu-n annak a lehetősége, hogy Ön regisztráció és online fizetés nélkül rendelje meg a Délmagyarországot. Ez esetben a megrendelési oldalon kell kiválasztania a megfelelő opciókat. Miután jóváhagyta az elküldést, ezek az adatok e-mailben jutnak el terjesztéssel foglalkozó kollégánkhoz, és a kézbesítő keresni fogja Önt.

Mikortól tudok előfizetni?
Ha Ön online fizeti elő a Délmagyarország napilapot, akkor az előfizetés kezdete mindig a következő hónap első napja. Ekkortól fogja postaládájába kapni az újságot.
Az előfizetési számlabizonylatot pedig a fizetéstől számított legrövidebb időn belül postázzuk Önnek.

Mit tegyek, ha most szeretnék előfizetni egy több hónappal későbbi időpontra?
Ez esetben, kérjük, kattintson újság-megrendelési oldalunkra, és küldje el megrendelését. Itt nem szükséges regisztrálnia, mindössze annyi történik, hogy e-mailben eljuttatja munkatársunknak a kiválasztott előfizetési opciót. Itt egy későbbi időpontot is megadhat az előfizetés kezdetének. Kézbesítőnk ezután rövidesen keresni fogja Önt.

Miért csak új előfizetők fizethetik elő online a napilapot?
Előfizetési rendszerünk fejlesztésének egy első szakaszában vagyunk, amikor online, vagyis azonnal, valós időben még nem tudjuk kiértékelni, hogy Ön milyen régóta előfizetője a lapnak. Ha egy régi előfizető szeretné itt meghosszabbítani napilap-előfizetését, akkor lehet, hogy többet fizetne, mint kellene, hiszen online egyelőre nincs adatunk korábbi előfizetési hűségéről. Ilyen esetben kérjük, a hagyományos úton, kiadónk terjesztési részlegénél kezdeményezze az előfizetés meghosszabbítását!

Milyen területre kézbesítik az online megvásárolt napilapot?
A terjesztési terület a Délmagyarország esetében: Csongrád megye összes települése, továbbá Békés megye egyes települései. Az előfizetők a terjesztési területtel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a Délmagyarország esetében a 62/567-864 és 06-80-821-821 ügyfélszolgálati telefonszámokon kaphatnak.

A terjesztési területen kívüli kézbesítés esetén a Lapcom Zrt. postaköltséget számít fel, a kézbesítés a levélpostai kézbesítési feltételek szerint történik.

Melyen előfizetési opciókat kínálunk a Délmagyarország napilapra?
 • Egy havi előfizetés, amely automatikusan meghosszabbítható hónapról hónapra.
 • 3 havi előfizetés, amely automatikusan meghosszabbítható újabb 3-3 hónapra.
 • 6 havi előfizetés, amely automatikusan meghosszabbítható újabb 6 hónapra.
 • 1 éves előfizetés, a teljes előfizetési díjat egy összegben kell kifizetni. Az előfizető egy pluszban kapott termékben is részesül.
 • 1 éves kedvezményes előfizetés hűségidővel; feltételei a következők:
  • 12 hónap hűségidő
  • Havonta, egyenlő részletekben fizethető előfizetési díj
  • Termék az előfizetés mellé
Ha további kérdése van, kérjük, írjon az terjesztes[kukacc]delmagyar.hu címre!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom