Foci Eb 2008 hírek

2008.06.04. 13:57

Cassano nem bírta sokáig türtőztetni magát

Botrányba fulladt az Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott kedd esti edzése, a balhéiról híres Antonio Cassano ugyanis nem sokáig bírta türtőztetni magát és őrjöngeni kezdett a gyakorláson.

Már a csapat bejelentésekor sokan megkérdőjelezték Roberto Donadoni szövetségi kapitány döntését, amiért nem a gólvágó Filippo Inzaghi-t, hanem a balhés Cassano-t viszi ki a kontinensbajnokságra. A kétkedők szerint a játékos csak rombolni fog a csapat morálján. A játékos most is "hű maradt" szokásaihoz, és rögtön két incidensbe is belekeveredett a keddi gyakorláson.

Antonio Cassano esztelen viselkedése árthat az olaszoknak

Antonio Cassano esztelen viselkedése árthat az olaszoknak
Cassano akkor kezdett el őrjöngeni, amikor Giorgio Chiellini tisztán szerelte őt az edzésen. A Juventus védője ezután Cassano szidalmainak fő célpontjává vált. A Sampdoria csatára azonban ezután sem nyugodott meg, néhány perccel később brutálisan belement Andrea Barzagli-ba, aki végül szerencsésen megúszta az esetet. A gyakorlás végén több játékos is nekitámadt Cassano-nak viselkedése miatt. Őrjöngésével ugyanis komoly sérülést is okozhatott volna, amellyel igen nehéz helyzetbe hozta volna a Fabio Cannavaro-t már amúgy is nélkülöző olasz válogatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!