Foci Eb 2008 hírek

2008.06.23. 18:21

Rosetti vezeti a döntőt

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében az olasz Roberto Rosetti vezeti az Eb fináléját, a két elődöntőn a svájci Massimo Busacca és a belga Frank de Bleeckere osztozik.

Delmagyar.hu

Hétfőre hat személyre csökkent az Európa-bajnokság döntőjének vezetésére esélyes jelöltek száma. A képzeletbeli kalapban Peter Fröjdfeldt (Svédország), Lubos Michel (Szlovákia), Roberto Rosetti (Olaszország), Frank de Bleeckere (Belgium), Kirosz Vasszarasz (Görögország) és Massimo Busacca (Svájc) neve maradt, közülük kerültek ki a hátralévő három meccs játékvezetői és tartalék játékvezetői.

A Németország-Törökország mérkőzésre a svájci játékvezetői hármast jelölték, míg az Oroszország-Spanyolország találkozón a belga De Bleeckere működik közre. A döntő játékvezetőjének Roberto Rosettit választották.

Olasz sípmester vezeti az Eb-döntőt

Olasz sípmester vezeti az Eb-döntőt
A 41 éves torinói sípmesternek a vasárnapi finálé lesz a negyedik találkozója a kontinenstornán, először a Svájc – Csehország meccset kapta, majd a Görögország-Oroszország mérkőzésen működött közre, a negyeddöntők során pedig a Horvátország-Törökország találkozón fújt.

Rosetti munkáját ezúttal is Alessandro Griselli és Paolo Calcagno segíti, a tartalék játékvezető pedig a svéd Peter Fröjdfeldt lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!