A dán középpályás a kórházi ágyából üzent.

2021.06.15. 12:57

„Fantasztikus volt látni, hogy mosolyog” – Schmeichel meglátogatta Eriksent

A körülményekhez képest egyre jobban van Christian Eriksen, aki jókedvűen fogadta a kórházban csapattársát, Kasper Schmeichelt.

Kasper Schmeichel és Christian Eriksen a pályán kívül is jó barátok

Fotó: AFP

 

A dánok kapusa, Kasper Schmeichel meglátogatta a kórházban Christian Eriksent, aki szombaton a Dánia–Finnország mérkőzésen esett össze a pályán. A 34 éves játékos elmondta, hogy válogatottbeli társa mosolyogva és nevetve fogadta.

„Fantasztikus volt látni, hogy mosolyog, nevet és újra önmaga. Csodálatos élmény volt vele találkozni” – mondta el Schmeichel a Mirrornak.

Schmeichel elárulta, hogy a világ minden tájáról óriási támogatást kapnak az utóbbi napokban, ami nagy motivációt jelent számukra.

„Beszélgettünk a semmiről és a mindenről. Amíg jól van, ez a legfontosabb, olyasmit élt át, ami mi nem tapasztalhattunk. Úgy döntöttem, hogy azt mondom magamnak, ennek boldog vége lett, sokkal rosszabbul is végződhetett volna” – beszélt érzéseiről Schmeichel, aki kiemelte, hogy az Eriksennel történtek is megerősítik azt, mennyire fontos a válogatott összetartása.

Eriksen kedd reggel Instagram-oldalán üzent, amelyben leírta, hogy a körülményekhez képest jól érzi magát.

A dánok legközelebb csütörtökön, a belgák ellen lépnek pályára az Európa-bajnokságon.

Az Eb-vel kapcsolatos további tartalmak a Nemzeti Sport Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!