Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

A "Világbajnoki tippverseny 2018 nyereményjáték" játékszabályzata

A játék szervezője

A játék szervezője a Lapcom Zrt.
Telephely: 6729 Szeged, Szabadkai út 20; cégjegyzékszám: 08-10-001860; adószám: 11932642-2-08; a továbbiakban: Szervező.
A promócióhoz kapcsolódó adatkezelést, adatfeldolgozást és egyéb kapcsolódó feladatokat a Lapcom Zrt. végzi.

A játékban résztvevő személyek és a részvétel feltétele

A Szervező nyereményjátékot hirdet mindazon Játékosok között, akik a Lapcom Zrt. „Világbajnoki tippverseny 2018" játékban részt vesznek. A Szervező által meghirdetett Játékban minden, a Delmagyar.hu vagy a Kisalfold.hu weboldalon regisztrált felhasználó részt vehet, aki bejelentkezik. A játékon nem vehet részt a Szervező, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztviselői, alkalmazottai és mind ezek közeli hozzátartozói (ptk.8:1§ (1) bekezdése 1. pontja). A nyereményjátékon való részvétel feltétele a tippverseny legalább egy napján leadott érvényes tipp.

A játék időtartama

A játék 2018. június 14-től 2018. július 15-ig tart.

A játék leírása

A „Foci VB 2018 tippverseny" játékban minden nap egy-egy mérkőzés eredményére lehet tippelni a Világbajnoki tippverseny 2018 oldalon.

A játékban való részvételhez be kell jelentkezni, más módon nem lehet tippelni. Egy felhasználó csak egy regisztrációval vehet részt a játékban. Több regisztrációval (azonos mailcímről) játékba lépés esetén a Lapcom Zrt. indoklás nélkül kizárhatja a játékból a felhasználót.

A játékban a játékosok pontszáma napról napra összeadódik. A vb-döntő után a 30 legjobban tippelő olvasónk Adidas focilabdát nyer.

Minden mérkőzésnél, a lehetséges tippek mellett pontértéket jelenik meg. Minél kevésbé esélyes egy csapat, annál magasabb ez a pontszám. A játékban szerzett pontszámok összeadódnak, az eredményeket a játékosok folyamatos nyomon követhetik. A ranglista minden nap 00:01 perckor frissül, és ekkor íródnak jóvá az előző nap szerzett pontszámok.

A játékba a vb ideje alatt bármelyik napon be lehet kapcsolódni, de érdemes már az első mérkőzésnaptól tippelni és minden nap visszatérni, hiszen így több pontot lehet gyűjteni. A pontvadászatban a regisztrált felhasználók vehetnek részt. A bejelentkezett játékosok korábbi válaszaik összesítőjét is megtalálják.

A játék végén a ranglista 30 legjobbja egy-egy Adidas focilabdát nyer, vagyis összesen 30 focilabda lesz kiosztva. Amennyiben az utolsó helyen holtverseny van, az azonos pontszámúak között sorsolás lesz.

A játékban a meccsek 2 félidő utáni eredménye a végeredmény, amelyre tippelni kell. A szünnapokon a vb történetével kapcsolatos kérdések szerepelnek a játékban. A kvízkérdések helyes megválaszolásával szerzett pontok hozzáadódnak a tippjátékban megszerzett pontokhoz.

A Lapcom kiadó két portálján, a Delmagyar.hu és a Kisalfold.hu oldalon hirdeti meg a játékot, vagyis e weboldalak regisztrált felhasználói ugyanazon nyereményekért, ugyanabban a játékban játszanak két eltérő felületen.

A Lapcom Zrt. munkatársai jogosultak gépi próbálkozások vagy más programozott beavatkozás gyanúja esetén külön indoklás nélkül az érintetteket felfüggeszteni, illetve kizárni. Ugyancsak kizárható az a játékos, aki sokszoros regisztrációval növeli esélyét.

A végeredmény kihirdetése:

2018. július 17.

A végeredmény a játék oldalán jelenik meg.


Nyeremények, a nyeremények átadása, átvétele

A Szervező nyereményként 30 Adidas labdát oszt ki a nyereményjátékban első 30 személy között.

Az utolsó helyen holtverseny esetén sorsolás dönt. E sorsolás módja: Kézi, véletlenszerű sorsolás.

A sorsolásról sorsolási jegyzőkönyv készül.

A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen vitás esetért, mely a nyertes által megadott adatok esetleges hibáiból, hiányosságaiból származik. A nyeremények nyerteseit a Szervező a regisztráció során megadott mail címen értesíti.

A Nyertes köteles a Szervezővel a nyeremény átadásának lebonyolításával kapcsolatban együttműködni.
Amennyiben a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére és igénybevételére csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult.

A szervező a jelen játékszabályzatban meghatározott nyereményen túlmenő egyéb nyereményt nem ad át.

A nyertes által megadott hibás vagy téves adatokért a Szervező felelősséget nem vállal. A szervező legfeljebb 3 alkalommal kísérli meg felvenni a kapcsolatot a Nyertessel a nyerés tényéről számított 5 napon belül.

Amennyiben a Nyertes 5 napon belül nem válaszol a Szervező megkeresésére, akkor a Nyertesnek az 5 napot követő 3 munkanapon belül van még lehetősége a Szervezőt a megadott elérhetőségeken megkeresni. Nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, hogy a nyeremények átadása megfelelő módon megtörténjen. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a Nyertesek nem tesznek eleget, így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy e körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a Játékszabályzatban meghatározott ideig biztosítani tudja, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása az érintett Nyertesre nézve jogvesztő.

A nyertes felhasználóneve (és nem teljes neve) neve megjelenik a Delmagyar.hu és Kisalfold.hu weboldalon.

Adatvédelem
 
A Nyertes (a játékban való részvétellel) tudomásul veszi azt, és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy:
 
- A Szervező, mint adatkezelő a személyes adatait a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt és a nyereménykiosztás céljából történő kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza.
 
- A megadott adatok kezelője a Szervező, mint adatkezelő.
 
- Adatkezelési Tájékoztató megtalálható a www.delmagyar.hu, www.kisalfold.hu és www.lapcom.hu oldalakon.
 
- A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a Nyertesnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését. A Szervező e-mail-címe: marketing[kukacc]delmagyar[pont]hu, marketing[kukacc]kisalfold[pont]hu
 
- Ezen kívül a Nyertest megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján a Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Nyertes bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
 
- A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a Nyertes nevét és hozzájárulás esetén fotóját a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotó- és videóanyagokban ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben.
 
- A Nyertesek adataik megadásával minden tekintetben kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. A játékszabályok elfogadásával a Nyertes tudomásul veszi, hogy neve és lakhelye (pontos cím nélkül) a kiadványokban megjelenik.

Adózás

A nyereményekhez kapcsolódó valamennyi járulékos adó- és egyéb közterhet a Szervező viseli.

Egyéb rendelkezések

Szervező fenntarthatja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse vagy módosítsa. Szervező jogosult a játékot bármikor visszavonni. Szervező a játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a www.delmagyar.hu, és a www.kisalfold.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos részvételi- és játékszabályt.

A játékkal kapcsolatban a következő módon lehet érdeklődni:

Delmagyar.hu
marketing[kukacc]delmagyar[pont]hu

Kisalfold.hu
marketing[kukacc]kisalfold[pont]hu
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme a 2018-as oroszországi labdarúgó-vb teljes programja!

A június 14-én rajtoló vb mérkőzéseit 11 orosz város - Jekatyerinburg mellett Moszkva,… Tovább olvasom