Foci vb 2022

2022.11.30. 11:36

Megvan a diagnózis az amerikai kulcsember sérüléséről

Napról-napra változhat az állapota.

Doha, 2022. november 29. Sérülés miatt lekísérik a pályáról az amerikai Christian Pulisic-et, aki összeütközött Ali Bejranvand kapussal a katari világbajnokság harmadik fordulójában, a B csoportban játszott Irán-Egyesült Államok mérkõzésen a dohai at-Tumama Stadionban 2022. november 29-én. MTI/AP/Luca Bruno

Fotó: Luca Bruno

Megzúzódott a medencéje az Irán elleni csoportmeccsen a győztes gólt szerző Christian Pulisicnek: közölte az amerikai válogatott a Twitter-oldalán. Az amerikai csapat kulcsembere éppen gólszerzés közben ütközött az irániak kapusával, és ugyan vissszatért, de a második félidőben már nem tudott játszani és le kellett cserélni.

Az amerikai válogatott annyit közölt Pulisic állapotáról, hogy napról-napra változhat, azaz nem tudni, hogy pályára léphet-e majd a Hollandia elleni nyolcaddöntőben szombaton. gyanakkor Pulisic kevéssel a meccs után, a kórházból üzent Twitter-oldalán a szurkolóknak, akik minden bizonnyal kissé megnyugodtak a csapat egyik legjobbjának nyolcaddöntős szereplését illetően.

–K....a büszke vagyok a srácokra. Szombatra készen állok majd, ne aggódjatok" – olvasható a támadó oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!