Foci vb 2022

2022.11.30. 18:51

Tagadja Vlahovics, hogy csapattársa feleségével létesített volna viszonyt

Egy szerb híroldal úgy tudja, igen nagy a feszültség a szerb válogatott tagjai között.

Dusan Vlahovics a játékra koncentrálna.

Fotó: AFP

Szerbia 3–3-as döntetlent játszott Kamerunnal, a szerb sajtó pedig élesen kritizálta a csapatot, mert 3–1-es vezetésről döntetlenre adta a meccset.

– Megvan annak az oka, hogy Szerbia úgy játszott, ahogy. Vlahovics együtt töltötte az éjszakát Rajkovics kapus feleségével, Gudelj pedig Jovics nejével. November 28-án reggel Gudelj és Jovics összeverekedett. Következmények: Vlahovics nincs a jegyzőkönyvben, Gudelj és Jovics sem lépett pályára. Talán mégsem Pikszi a hibás... – írta a politikai és közéleti hírekkel egyaránt foglalkozó Sesta kolona a Twitteren. Pikszi Dragan Sztojkovics szövetségi kapitányt takarja, akit sokan kritizáltak azért, mert a Kamerun elleni csoportmeccsen nem lépett pályára Dusan Vlahovics, Nemanja Gudelj és Luka Jovics sem, igaz, utóbbi játékos a brazilok ellen sem kapott szerepet.

A csapat Svájc elleni, sorsdöntő meccs előtti sajtótájékoztatóján azonban a Juventus csatára cáfolta a felröppent híreket.

– A megjelent dolgoknak nincs valóságalapjuk, de sajnos ez jellemző mifelénk. Meg fogom védeni a becsületemet, törvényes és jogi úton is, ha erre szükség mutatkozik. Nem először történik ilyen, korábban nem reagáltam hasonló esetekben, nem az én stílusom, most azonban kénytelen voltam megszólalni. Ahelyett, hogy mindenki támogatna bennünket, lényegtelen dolgokról esik szó. Nem rovom ezt fel nekik, ugyanis ezek olyan emberek, akik semmit sem értek el az életben, azonban nem fognak az én nevemmel népszerűségre szert tenni. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban nem kívánok többet megszólalni – mondta Vlahovics.

A szerbek akkor jutnak tovább pénteken, ha legyőzik Svájcot, és Kamerun nem veri meg Brazíliát, miközben a gólkülönbsége jobb marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!