Gazdaság

2009.10.30. 22:48

300 család maradt több óráig áram nélkül

Hat órán át nem volt áramszolgáltatás 300 családi házban a Fejér megyei Szabadbattyánban, miután egy közlekedési balesetben kidőlt egy villanyoszlop - tudta meg szabadbattyáni lakosoktól pénteken este az MTI.

MTI

A baleset Szabadbattyán északi településrészén történt kora délután, s a kidöntött oszlop az áramot és a kábeltelevíziót vezette a környező utcákba - mondta Borsó Pál polgármester.

A műszaki mentés idejére lezárták a Sárszentmihály felé vezető utat, a forgalmat helyi utcákra terelték el. A polgármester közlése szerint este fél kilenckor helyreállt az áramszolgáltatás az érintett településrészen, ahol becslések szerint mintegy 300 családi ház található.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset során személyi sérülés nem történt. A sofőr, aki ellen szabálysértési eljárás indul, nem volt ittas, ám vélhetően gyorsan haladt, s ez okozhatta a balesetet - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

Címkék#áram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!