Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Aktuális pályázati lehetőségek

Aktuális pályázati lehetőségek
Fehér Éva, az IR Intelligens(R) Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója az alábbi aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatta portálunkat.
Július végéig lehet jelentkezni Az Év Tanyája 2018 pályázati felhívásra. A Földművelési Minisztérium céljául tűzte ki a tanyán való lét- és gazdálkodási forma még vonzóbbá tételét. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) - a tavalyi népszerű felhívás után - idén második alkalommal hirdetett pályázatot „Az Év Tanyája" díj elnyerésére. A felhívásra ezúttal négy kategóriában lehet jelentkezni.

„Az Év Tanyagazdasága" felhíváson belül elsősorban olyan tanyagazdák jelentkezését várják, akik a hagyományos-körforgásos gazdálkodási formákra helyezik a hangsúlyt és gazdaságukban elsősorban őshonos és tájegységre jellemző állat- és növényfajokat használnak. Az Év Hagyományőrző Tanyája kategória díjazásánál főként az eredeti tanyai jelleg megőrzése, a hagyományok gyakorlatban történő megélése, míg az idén először meghirdetett Az Év Határon Túli Tanyája felhívás esetében a tájba, természeti környezetbe illeszkedő tanyakép megléte, a környezetkímélő gazdálkodási módszerek alkalmazása, illetve az őshonos növény- és állatfajok gazdaságban történő használata lesznek a kiemelt értékelési szempontok. Ezek mellett idén is odaítélik az Év Tanyája Közönségdíjat, melyre voksolni a későbbiekben meghirdetett internetes oldalon lehet.

A pályázatokra a mai naptól kezdődően egészen július 31-ig lehet jelentkezni kizárólag elektronikus úton az azevtanyaja@fm.gov.hu e-mail címen. Erre a címre várják a pályázók pályázattal kapcsolatos kérdéseit is.
2018-ban is pályázható a Nagyvállalati Beruházási Támogatási program. Magyarországon saját tulajdonú székhellyel és minimum 150 fő létszámmal rendelkező nagyvállalatok pályázhatnak foglalkoztatást bővítő, feldolgozóipar területén megvalósuló beruházásaihoz vissza nem térítendő támogatásra. A legkisebb támogatható projektméret 100 millió Ft.

Elszámolható költségek köre:
Technológiai korszerűsítést eredményező új, egyenként minimum nettó 200.000 Ft értékű eszközök.
Az új termelő eszköz működtetéséhez szükséges infrastrukturális beruházások költsége.
Az új termelő eszköz működtetéséhez szükséges ingatlan építés, bővítés, átalakítás, korszerűsítés költségei.
Új termelő eszköz beszerzéséhez, működtetéséhez kapcsolódó hardver beszerzése egyenként minimum nettó 30.000 Ft értékben.
Új termelő eszköz beszerzéséhez, működtetéséhez kapcsolódó szoftverek beszerzése.
Az új termelőeszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésének költsége, vételára.
A termelő eszköz beszerzéséhez kapcsolódó minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása költsége.
Benyújtási határidő: támogatási kérelem benyújtására 2018. szeptember 30-ig van lehetőség.
(forrás: www.kormany.hu)

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. élenjáró informáltsága és szakmai kompetenciája révén hatékonyan biztosíthatja önnek a következőket:
Teljes kivitelezés: Cégátvilágítás. - Pályázati feltételeknek való megfelelőség vizsgálata. - Pályázatírás. - Teljes projektmenedzsment, Weboldal/webáruház készítés + ERP egy rendszerben, Mobil platform, Egyedi fejlesztések és design.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

70 milliárd forintnyi hitelre pályázhatnak azok a kkv-k amelyek a kereskedelmi bankoktól nem juthatnak hitelhez

A program keretében 1 millió forinttól akár 100 millió forintig igényelhető hitel. Tovább olvasom