Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Az év üzletembere Presztízs díjas lett Bodrogi Ferenc

Hódmezővásárhely - Az év üzletvezetője kategóriában 2012-ben a mecénások Bodrogi Ferencnek, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatójának ítélték oda a Presztízs díjat. A 22 éve fennálló vásárhelyi cég az ő irányításával lépésről lépésre érte el eredményeit.
A vásárhelyi Bodrogi Bau Kft. honlapján, Bodrogi Ferenc ügyvezető aláírásával a következő szöveget olvasni: „500 éve él a Bodrogi család itt, a Tisza mellett. Számomra ezért a Bodrogi név az időtállóságot, állandóságot, hűséget jelenti. A név kötelez". Az év üzletembere címmel kitüntetett vezetőtől azt kérdeztük legelőször, mit jelent a Bodrogi név Vásárhelyen.

– A család tagjai, a felmenő és oldalági rokonok küzdelmes kétkezi munkával keresték a kenyerüket. A tisztesség, becsület, szavatartás mindig kiemelten fontos volt számunkra – válaszolta az ügyvezető. – A Bodrogi Bau Kft. elődjeként, egyszemélyes építési vállalkozóként 1991-ben indultam el ezen az úton. Ezután lépésről lépésre, téglát téglára rakva szilárd alapokra építkeztünk és gyorsan fejlődtünk. Tervezési tevékenységünk ekkor bővült építőipari kivitelezéssel és néhány év múlva építőanyag-kereskedéssel. Vásárhelyről kitörve ma már Csongrád megye minden városában jelen vagyunk, sőt munkáink a Dunántúlon, Északkelet-Magyarországon és Budapesten is megtalálhatók, kapcsolatrendszerünk az egész országot behálózza.

Bodrogi Ferenc a díjátadó gálán.
Bodrogi Ferenc a díjátadó gálán

– Eredményeinket ma már nagy létszámú, profi csapat olajozott, összehangolt munkájával érjük el – mondta Bodrogi Ferenc. – Abban, hogy idáig eljutottam, nagyon nagy szerepe volt a stabil családi háttérnek, feleségemnek, Gyöngyinek, aki mindig mellettem állt, anyukámnak, aki bölcs éleslátással osztja meg velem az észrevételeit. Minden vezető poszton hozzáértő, a céghez hű kollégák állnak, mindenki, aki velünk együtt dolgozik, fontos láncszem. A legnagyobb motivációt az adja, hogy van két fiam, Feri és Csaba: ők már a cégben dolgoznak, nekik szeretnénk a feleségemmel, tulajdonostársammal átadni egy erős, jól működő Bodrogi Bau Kft.-t. Az én szerepem annyi, hogy fel kellett építeni ezt a szervezetet, majd irányítani, hogy a leghatékonyabban dolgozzon, és egy irányba, egy jó irányba haladjon.

A Bodrogi Bau Kft.-nél jelenleg közel 100-an dolgoznak. Emellett vannak más cégeik is, valamint alvállalkozókkal működnek együtt: mintegy 400 embernek adnak munkát. – Idén is küzdelmes évnek nézünk elébe, az építőiparban jelentős változásra nem számítok – értékelte a jelenlegi helyzetet Bodrogi Ferenc. – 2012-ben 22 éves fennállásunk legnagyobb forgalmát értük el. A 2013-as évtől hasonló eredményeket várok, bízva abban, hogy partnereink az általunk képviselt minőséget és megbízhatóságot választják. Bodrogi Ferenc számára fontos visszajelzés volt Az év üzletembere elismerés. Megerősítette abban, hogy jó irányba haladnak, és hogy amit tesznek, másoknak is értékes.

Díjazottak és mecénások 2012-ben
Az év kisvállalkozása az Ezerjó Borkereskedés Kft., Az év középvállalkozása a Váczi-Vill Kft., Az év vállalkozása a HUNOR COOP Zrt., Az év új vállalkozása az Antavo Kft. Az év üzletembere Presztízs díjat Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A KÉSZ cégcsoport különdíját a Famíves Kft.-nek ítélték oda. A díjazottakat a mecénások jelölték: a KÉSZ cégcsoport – mint a díj kiemelt mecénása –, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Hungerit Zrt., a Lapcom Kft., a Legrand Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem. A Presztízs díj támogatói: a CE Glass cégcsoport, a Szegedi SZEFO Zrt., valamint a Naturtex Kft.

Olvasóink írták

  • 2. Hód 2013. február 18. 09:11
    „1.DMagóg

    Szuper lenne, ha ilyen emberek kezébe kerülne a politika, de sajnos akkor elvesztené munkái nagy részét...”
  • 1. DMagóg 2013. február 16. 16:13
    „Íme egy versenyképes -lehetséges- polgármester jelölt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NFM: évi 300-400 új járműre van szüksége a Volán társaságoknak

A Volán társaságok autóbuszainak indokolt cseréje akár évi 300-400 új jármű beszerzését is szükségessé teheti. Tovább olvasom