Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Az OTP-n keresztül fizethető bankkártyával az útdíj

Egyetlen ajánlattevőként az OTP Bank nyerte el az e-útdíj on-line bankkártyás fizetéshez szükséges banki szolgáltatás végzését.
Az I.M.G. nyerte az útdíj kommunikációs tenderét

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. által az e-útdíj bevezetéséhez kapcsolódó médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, PR ügynökségi és online kommunikációs szolgáltatások megrendelésére kiírt, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyerte. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A keretmegállapodás értéke nettó 377 millió forint.

Az öt ajánlattevő közül június 19-én hirdetett nyertest az ajánlatkérő.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes úgy, hogy 80-as súlyszámmal a médiavásárlások ellenértéke szerepelt az értékelésben, míg a PR feladatok és a call center szolgáltatások ellenszolgáltatásának értékéhez 20-as súlyszám kapcsolódott.

Ajánlatot tett még a Vivaki Hungary Kft., a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a MEC Hungary Kft., valamint az Initiative Media Kft.

Az OTP-n keresztül fizethető bankkártyával az útdíj

Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. zárt tenderén, egyetlen ajánlattevőként, az OTP Bank nyerte el az e-útdíj on-line bankkártyás fizetéshez szükséges banki szolgáltatás végzését. A június 10-én született döntés eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A szolgáltatás ellenértéke nettó 210,4 millió forint, megegyezik az ajánlatkérő által becsült összeggel. Az OTP-től származó információ szerint a díj egy évre szól, és ebből kell fizetni a bankközi díjakat is.

A mostani tendert megelőzően a múlt év szeptemberében ugyanerre a szolgáltatásra már indítottak közbeszerzést, amely rendben le is zajlott, de a december végi szerződéskötés előtt az akkori nyertes visszalépett.

A mostani hirdetményben szerepel az, hogy egy februári kormányhatározat alapján az ÁAK jár el az állam nevében az e-útdíj rendszerhez szükséges eszközök és kapcsolódó szolgáltatások beszerzésekor. Ezekre a beszerzésekre a minősített adatot, az ország alapvető biztonsági, nemzetbiztonsági érdekeit érintő vagy a különleges biztonsági intézkedést igénylő beszerzések sajátos szabályait kell alkalmazni.

Az ÁAK úgy nyilatkozott, hogy az e-útdíj rendszerben használt szoftverhez jelenleg csak az OTP Banknak van interfésze. Másik bank felé, az interfész kidolgozása minimálisan négy hónapot vett volna igénybe, így nem lehetett volna biztosítani a július 1-jei indulást.

Olvasóink írták

  • 1. X_Y 2013. július 03. 14:19
    „.. apróság hogy ilyenkor nem kap ÁFA-s számlát a delikvens....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

80 tonna gumicukrot vontak ki a forgalomból

A 400 ezer zacskónyi gumicukor nagy hányadának immár hét éve lejárt a szavatossága. Tovább olvasom