Helyi gazdaság

11 éve
Szeged - A kiadónk kezdeményezésére alapított, a gazdaságban elért sikereket elismerő, a Délmagyarország és a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Presztízs Díját hat kategóriában osztottuk ki idén Csongrád megye vállalkozásai és üzletemberei között.
11 éve
Szeged - Ötödik alkalommal rendezzük meg ma este 7 órai kezdettel a Presztízs díjátadó gálát egy új helyszínen, az SZTE TIK-ben. A Délmagyarország és a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Presztízs Díja 2008 nevet viselő elismeréseket 6 kategóriában ítéljük oda, a legszebb üzleti weboldalért pedig különdíj jár.
11 éve
Szeged - Ancsa, Tamás és Gergő egy éve fényképezi Szegedet. Már 30 ezer fotó készült. A város szinte minden utcáját méterről méterre megörökítették. Tavasszal - munkájuknak köszönhetően - először indulhatunk virtuális sétára Szegeden. Nagy felbontásban.
11 éve
Szeged - Az álláskereső 61 éves Csányi Istvánnét kora miatt már a gazdasági válság előtt sem akarták foglalkoztatni, kőműves férje azonban egy hónapja került nehéz helyzetbe. A 20 éves, szintén munkát kereső Kovács László szerint a válság miatt már a külföld sem lehet alternatíva a fiataloknak.
11 éve
Csongrád - Apartmanházzá alakulhat át Csongrádon az egykor háromcsillagos Hotel Tisza, amelynek forgalma azután sem nőtt, hogy bezárták az Erzsébet Szállót. A városba tévedő turisták leginkább a vendégházakat keresik. Szállodára csak akkor lenne igény, ha a szolgáltatások jelentősen bővülnének.
11 éve
Szeged - Magyarország döbbenetesen mély válságba került, adósságállományunk most is óriási, ha az IMF-hitelt is felhasználjuk, meghaladja a GDP összegét - mondta délelőtti sajtótájékoztatóján Bodó Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője.
11 éve
Szeged - A szegedi áruházakban kapható legolcsóbb Mikulás-csomagokba pillantottunk bele: mit rejtenek a legegyszerűbb celofánzacskók?
11 éve
Szeged, Makó - Elhallgatnak a macsó borkóstolók, ha Debreczeni Mónika tart előadást nekik. A Makón született, szegedi kötődésű, 44 éves üzletasszony villányi szőlőbirtoka kapta idén Az év pincészete díjat.
11 éve
Szeged - Különböző alapanyagból és eltérő áron kínált virsliket teszteltettünk le Mathias Péterrel és Vojnits Gáborral. A szegedi konyhafőnökök haraptak, nyeltek, majd osztályoztak. A füstös íz volt a nyerő.