Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Közép-Magyarországon is elfogyott a mosógépcserére szánt pénz

Forráskimerülés miatt határozatlan időre felfüggesztette kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását a közép-magyarországi régióban - közölte a tárca az MTI-vel.
A régióban július 8-án 10 óráig lehet még pályázatot benyújtani.

A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

Az NFM arra is felhívta az érintettek figyelmét, hogy a benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon - https://mgcs-2015.nfsi.hu - keresztül történik.

Az otthon melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd a dél-dunántúli régióban folytatódott július 6-án. Mindkét régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt.

A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az online pénztárgépek nagy terhet rónak majd a magánszállásadókra

Az év végéig a magánszállásadóknak is át kell térniük az online pénztárgépek használatára, ami jelentős többletterheket ró majd rájuk. Tovább olvasom