Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ördög Nóri életét gyermekkora óta végig kíséri a jó kislány imidzs. A népszerű televíziós műsorvezető anyukájával, Marikával Mórahalmon lapozgattuk a családi fotóalbumot.
A delmagyar.hu gyermek- és babaszépségversenyében eddig közel 1000 fotót töltöttek fel csemetéikről olvasóink. Az öt kategóriában meghirdetett játékunkban a régi fényképek is előkerülnek, hiszen azok is nevezhetnek, akik már túl vannak a boldog gyermekéveken. Hogy minél többen kedvet kapjanak a játékhoz, ismert személyiségek vagy azok anyukáit is megkértük, hogy keressenek elő néhány képet a családi fotóalbumból. Elsőként Ördögné Gárgyán Máriához látogattunk el Mórahalomra - a homokháti kisváros tanárnénijét lánya, a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóri gyerekkoráról faggatuk.

- A jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri és valóban, gyermekként sem volt ez másképp. Azt nem állítom, hogy mindenki angyalkának tartotta, de mindig igyekezett betartani a felnőttek által kimondott vagy kimondatlan szabályokat. Persze az, hogy jó kislányként viselkedett, még nem jelenti azt, hogy kényeskedő lett volna - mesélt Nóriról az anyukája.

Marika: A jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri. Fotó: Németh Norbert
Marika: a jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri.
Fotó: Németh Norbert

A régi kedves tárgyak - a versenytáncos kupák, az érmek, a babák és a mesekönyvek - most is ott sorakoznak a gyerekszobában. Nóri a tinként írt naplóját ugyanakkor magával vitte a fővárosba, hogy néha-néha beleolvasgasson egy kicsit - milyen gondolatai is voltak annak idején kislányként.

- A családban Nóri érkezett első unokaként, talán ezért sem meglepő, hogy az egész rokonság körberajongta. Soha nem élt vissza ezzel a szeretettel, nem is emlékszem, hogy valaha is követelőzött volna - magyarázta az anyuka.

Ördög Nóri - gyermekkori fotók

Nóri kislányként soha nem tiltakozott, amikor fotózták. Jó néhány album őrzi a gyerekkori fényképeit. Négy évvel fiatalabb öccsével, Árpival is szívesen pózolt - mindig Nóri vigyázott a vele ellentétben nagyon is vadóc fiúcskára.

Anya és lánya a mai napig nagyon kötődnek egymáshoz, nincs olyan nap, hogy ne hívnák a másikat telefonon. Igyekeznek rendszeresen anya-lánya napokat tartani, ilyenkor Marika felutazik Pestre és egy kávé mellett megbeszélik, mi is történt velük a legutóbbi találkozás óta.

A delmagyar.hu gyermek- és babaszépségversenye

A korábbi évek gyakorlatától eltérően ezúttal nem a Délmagyarország fotósai készítik el a lurkókról a fényképeket, hanem olvasóink tölthetik fel azokat a weben. A www.delmagyar.hu/gyermekszepsegverseny oldalon hat kategóriában hirdetünk versenyt a gyerekeknek.

Jó tudni...

• Játékosainkat arra kérjük, hogy 1 fényképet töltsenek fel kategóriánként a játékba, a duplázások elkerülése miatt.

• Ha Ön azt az üzenetet kapja, hogy a kép feltöltése sikeres volt, akkor feltöltött képe hamarosan megjelenik, legkésőbb 24 órán belül megtekintheti honlapunkon.

További játákszabályok itt.

A Nicsak, ki beszél és a Gézengúzok kategóriában az első három helyezett fotót díjazzuk. Előbbibe a 0-4 éves babákat, utóbbiba az 5-8 éves csemetéket nevezhetik a feltöltők. Külön lehet fényképet küldeni az Ikrek, az Én és az anyukám valamint az Anno kategóriába - ez utóbbiba régi babafotókat várunk. A képek mellett vicces videókkal is lehet nevezni játékunkra: mutassa meg másnak is, hogyan tette meg az első bizonytalan lépéseket a gyermeke, vagy éppen hogyan majszolta az első születésnapi tortáját. A legjobb videót külön díjazzuk.

A játék első szakaszában, május 9-ig tölthetik fel a fényképeket és a videókat, majd május 10-én kezdődik a szavazás. Olvasóink helyettesítik a zsűrit: az önök szavazatai dönti el, hogy ki legyen a győztes. Az eredményhirdetést május 30-án, gyereknapon tartjuk.

A Szászszorszép Gyermekházzal közös rendezvényünkön (színpadi műsorral, kézműves foglalkozással, játszóházzal kedveskedünk a gyerekeknek) vehetik át értékes ajándékaikat a kategóriák győztesei. További részletekért keresse fel a www.delmagyar.hu/gyermekszepsegverseny weboldalunkat!

Olvasóink írták

 • 9. mamek77 2010. május 10. 13:38
  „Ha már említve vannak a régi képek, sztem az "anno" kategóriába tényleg retró képeket kellett volna feltölteni. Van pölö 5éves kép is. Nálam az nem "anno" kategória”
 • 8. Ajoanyad 2010. április 26. 22:56
  „hehehe”
 • 7. antikos 2010. április 26. 22:31
  „Retek klubban csak két féle képpen van karrier... ha meleg vagy vagy bújsz ide oda... Amúgy meg nem rossz a kiscsaj, csak nagyon eltelt magával. Legalábbis ez jön le... Pár év múlva lapáton lesz. Jön más.”
 • 6. liongate 2010. április 26. 15:00
  „Nagyon szép kislány volt!Ez a lány nem díványon csinált karriert,félreértés ne essék,intelligens,rendes csaj,igen igen savanyú a szőlő,de ez kis hazánkra jellemző,ezért tartunk ott,ahol...ez teljesen igaz:)”
 • 5. mattil 2010. április 26. 13:38
  „3. macskabácsi 2010.04.26. 11:25

  A krimót már régen megszállták ebből a célból.
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/morahalmon_mindenki_hallott_a_tonkrement_hazassagrol/2082882/”
 • 4. sadesa01 2010. április 26. 12:34
  „ezért tartunk ott ahol tartunk...
  tele vagyunk ilyen <moderálva> mint kudarc és kandúr hozzászólók!!
  Üdv nektek, savanyú a szőlő mi?!!!!”
 • 3. macskabácsi 2010. április 26. 11:25
  „ELSŐKÉNT anyukához mentek? Aztán? Megszállják a mórahalmi krimót, és reprezentatív felmérést készítenek a kapatos kisnyugdíjasokkal á la Szonda Ipsos?
  Marika felutazik kávézni Pestre? Ez jobb, mint egy Márai-napló. A telefon még nem jutott el Kelebia külsőre?”
 • 2. macskabácsi 2010. április 26. 11:15
  „Minden anyának a saját gyermeke a legszebb. Az én édesanyám is tagadta, hogy vízfejű kisgyerek lettem vón. Most, hogy láttam a kis puffancsot, új korszak következik az életemben. Azt hiszem, megtérek.”
 • 1. Kudara 2010. április 26. 11:04
  „Kit érdekel Ö.N???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2008-as babaszépségversenyünk dobogós huncutkái

Legutóbb 2008-ban, virtuálisan, internetes lapunkban jelent meg babaalbumunk. A 2008-as év babájára… Tovább olvasom